Kopp og presskanne i ett

Commuter Javapress er den perfekte gava til alle som elsker presskannekaffe. 

229
Kaffekvern til turbruk GSI Outdoors

Denne pendlerkoppen har presskannefunksjon. Perfekt til bilturen om morgen eller for alle som vil nyte skikkelig god kaffe på hytta eller på fjellturen.

Varm kaffe

Istedenfor det tradisjonelle stempelet som vi finner i presskanner, har Commuter Javapress en indre kopp som presser kaffen. Koppen gir dobbel isolasjon og holder dermed også kaffen varm lenger, i tillegg blir det mindre grutsøl.

Friksjonsbelegg under koppen

Pendlerkoppen har flere smarte løsninger; smart fliptoplokk for å hindre søl, mykt skumtrekk for å gi et godt grep rundt koppen, samt et praktisk friksjonsbelegg nederst, som gjør den står stødig på alle typer underlag.

Velg mellom flere farger

Nordic Outdoor har tatt inn pendlerkoppen i fem farger: rød, blå, grønn, svart og oransje. Koppen veier 272 gram uten innhold og er ca. 20 cm høy. Det er plass til ca. 440 ml i Commuter Javapress. Les mer om GSI Outdoors her. Kontakt oss gjerne om du lurer på hvor du får kjøpt produktene du kan se i friluftskatalogen (side 159 og utover). 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here