Oppkjøpet betyr at vi endelig kan tilby kundene våre klassiske papirkart av høy kvalitet.

Samarbeid med Turistforeningen

Nordeca har over 20 års erfaring som utgiver og produsent av kart til det norske markedet. Varemerket har en solid nordisk forankring, og samarbeider blant annet med en rekke større aktører, som Den Norske Turistforeningen (DNT), for å tilby et unikt innhold med optimal kvalitet på samtlige kartserier.

KART OVER HELE NORGE: Turkart-serien dekker de mest populære turområdene og gis ut i samarbeid med DNT.

Flere kartserier

– Med kart i porteføljen, styrker vi posisjonen vår som Norges største totalleverandør på fisk og friluftsliv ytterligere, sier administrerende direktør i Nordic Outdoor, Geir Mellum.  Det er allerede nå mulig å bestille kart fra alle Nordecas serier hos Nordic Outdoor. Se kartene vi fører her (PDF).

Kontakt oss gjerne

Har du spørsmål om kartene eller Nordic Outdoors sortiment? Kontakt oss gjerne! Ring kundesenteret på 37 00 28 88 eller send en melding til oss her.