Sølvkrokens nyeste mulitplikatorsnelle, 30 LC LW, får terningkast 5 i nr. 4/2018 av Jakt & Fiske.

Favorittsnelle

Tester Tommy Egra skriver, blant annet: «At en såpass rimelig snelle kan skilte med mine tre favorittegenskaper in-house, gjør den faktisk litt unik: høy utveksling, stjernebrems og digitalt telleverk er det få som har samtidig (…) For øyeblikket er dette en av mine favorittsneller til pelagisk fiske etter sei og stortorsk».

TESTET: Sølvkrokens havfiskesnelle med digitalt telleverk.

Robust til havfiske

Sølvkrokens robuste havfiskesnelle finnes også i en 20 LC LW-utgave. Her er kapasiteten 0,26 mm/270 m og utvekslingen 5,1:1. 30-utgaven, som er testet i Jakt & Fiske, har kapasitet 0,33 mm/300 m og utveksling 6,2:1.  Begge modellene har: 7+1 Ball Bearings, One Way Clutch, snørefører, stjernehjulsbrems, Power Handle og Digital Line Counter i meter. Kontakt oss gjerne for info om pris, mer produktinfo eller om du lurer på hvilke butikker som du kan få kjøpt LC LW i.

Klikk på teksten for å lese hele testen!