Impregnering av lærsko

Det er både raskt, enkelt og smart å impregnere lærsko og -støvler med Nikwax.

269
Impregnering til sko og støvler effektiv og miljøvennlig

Waterproofing Wax for Leather er genial til impregnering av fottøy i glatt lær.

Ingen tørketid

Dette er en flytende og vannbasert voks som bygger opp igjen den opprinnelige vannavisende finishen. Produktet trenger raskt og dypt inn i læret, og skoene kan brukes umiddelbart etter behandlingen!

Pustende egenskaper

Impregnering av fottøy handler ikke bare om å stenge vannet ute, det handler også om å la svette og fuktighet slippe ut. Når skoene utsettes for gjørme, skitt, støv og oljer, kan materialene skoen er laget av slutte å puste, og fuktigheten «fanges» inni skoen. Over tid kan dette ødelegge skoens vanntetthet, og fottøyet absorberer vann og blir tyngre.

Umiddelbar effekt

Tar du vare på skoene med Waterproofing Wax for Leather holder du deg tørr, uansett forhold. Impregneringen holder ikke bare vannet ute, den tar også vare på lærets mykhet og bedrer membranens pusteevner. Waterproofing Wax for Leather kan påføres både våte og tørre støvler.

Rengjøring

Aller best resultat blir det når du bruker Nikwax’ impregnering på rene sko. Footwear Cleaning Gel er et allsidig og effektivt rengjøringsmiddel for fottøy, som ikke bare er ideelt til glatt lær, men også kan brukes på nubuck og fottøy produsert i kombinasjonen lær/tekstil. Både rengjøringsmiddelet og impregneringen er enkle å bruke; følg instruksjonene på produktet.

Uten fluorkarboner

Vi mener Nikwax er markedets tryggeste alternativ for impregnering: absolutt alt i sortimentet er vannbasert og miljøvennlig. Det brukes ikke drivgasser, løsemidler eller fluorkarboner. Resultatet er likevel en høyeffektiv impregnering som er svært lett å bruke!

Rimelig alternativ

Produktet finnes med nøytral farge og i en svart versjon, begge i to størrelser: 60 ml og 100 ml. Kontakt oss gjerne om du lurer på hvor din nærmeste Nikwax-forhandler er!

Denne saken er opprinnelig publisert i 2018. Oppdatert 15. mars 2021.