Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Telt med mørke soverom

Telt med mørke soverom

Colemans patenterte soveromsløsning for telt, BlackOut Bedrooms, stenger ute opptil 99 % av dagslyset. Det gjør det lettere å sove når det er lyst og sol ute, noe som det jo ofte er i Norge på vår- og sommerstid.

Kjøligere på dagtid

Løsningen er gull verdt for alle som har med mindre barn på telttur, men også genialt med tanke på temperaturen i teltets soverom. Alle som har våknet i et telt som står i sola, vet at det kan være ganske ubehagelig …  BlackOut Bedrooms sørger for at temperaturen i soverommet er opptil 5 °C grader kjøligere på dagtid, og opptil 1 °C varmere om natta.

Mørkt soverom innvendig MØRKT SOVEROM: Så mørkt blir det inni et telt med BlackOut Bedroom-løsningen. Glidelåsen i åpningen "lyser" opp, og på toppen av åpningen er det også mulig å slippe inn litt mer lys om du ikke vil mørklegge soverommet helt.

Romslige soverom

I tillegg er Colemans mørke soverom designet noe større enn vanlige teltsoverom, det gir romslige forhold og maksimal komfort på telttur. Her kan du se oversikten over hvilke telt vi har med BlackOut Bedroom. Det finnes både lette fjelltelt, mellomstore festivaltelt og større camping- og familietelt med mørke soverom.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker informasjon om hvor din nærmeste forhandler er.

Coleman har også flere telt uten mørke soverom, her ser du utvalget av disse.

Denne saken ble opprinnelig publisert 7. mai 2018.
Toppfoto: Marius Haugsdal. 
Forfatter: Bente J. Harstad.