Colemans patenterte soveromsløsning for telt, BlackOut Bedrooms, stenger ute opptil 99 % av dagslyset. Det gjør det lettere å sove når det er lyst og sol ute, noe som det jo ofte er i Norge på vår- og sommerstid.

Kjøligere på dagtid

Løsningen er gull verdt for alle som har med mindre barn på telttur, men også genialt med tanke på temperaturen i teltets soverom. Alle som har våknet i et telt som står i sola, vet at det kan være ganske ubehagelig …  BlackOut Bedrooms sørger for at temperaturen i soverommet er opptil 5 °C grader kjøligere på dagtid, og opptil 1 °C varmere om natta.

Romslige soverom

I tillegg er Colemans mørke soverom designet noe større enn vanlige teltsoverom, det gir romslige forhold og maksimal komfort på telttur. Se hvilke telt som har BlackOut Bedrooms her (2019-sortiment). I 2020 kommer det også to nye modeller med mørke soverom: Octagon BlackOut (for 8 personer på tur, eller perfekt til glamping eller festivalliv) og fjellteltet Laramie 3! Du kan også se Coleman-kapitlet i friluftskatalogen vår for mer informasjon om teltene.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker informasjon om hvor din nærmeste forhandler er. Fjellteltene Batur og Laramie kan du også kjøpe på nett hos Kartbutikken.

Camping Magazine_BlackOut Bedroom_Best Camping Innovation_2016
PRISVINNENDE LØSNING: Blackout Bedroom-løsningen mottok for to år siden Camping Magazines pris for den beste campinginnovasjonen.