GSI Outdoors tar miljøet på alvor. Infinity er navnet på produsentens ultralette, resirkulerbare og BPA-frie alternativ til polykarbonat.

Lett turutstyr

Lettvektsproduktene i Infinity-serien er ikke bare «grønnere» enn andre turprodukter produsert i plast, de har også en rekke andre fordeler.

Trygge å bruke

Produktene absorberer ikke matlukt eller smak, som annen plast kan gjøre. De er også helt trygge å bruke; ingen kjemikalier kan lekke fra produktet til maten eller drikken som oppbevares i det, og alle produktene er selvsagt helt uten ftalater.

Infinity Backpacker Mug alle farger
ISOLERT KRUS: Infinity Backpacker Mug kommer i fire farger.

Resirkulerbart

GSI Outdoors produkter i Infinity-serien er resirkulerbare. De er svært robuste, uavhengig av vær- og temperaturforhold. De er i tillegg hele 20 prosent lettere enn andre BPA-frie plastprodukter, og 46 prosent mer holdbare enn sammenlignbare BPA-frie polykarbonatprodukter.

Produkter i serien

Infinity finnes blant annet i Infinity Backpacker Mug, Pinnacle Soloist og Dualist, Halulite Microdualist og Infinity Tableset (for en og fire personer). Du kan se alle GSI Outdoors-produktene i friluftskatalogen vår. 

Tar lite plass i sekken

Toppbildet viser Infinity 4 Person Compact Table Set. I tillegg til å veie lite, passer settets deler inn i hverandre, det vil si at det tar lite plass i sekken. Settet passer også som ekstra- og turservice til hytta. Kontakt oss gjerne om du lurer på hvor du får kjøpt produktene. Du kan også sende oss en melding ved å klikke på messengerikonet nede til høyre på denne sida.