Båtsportkartene er sjøkart for fritidsflåten.

Kystlinje

Nordic Outdoor kan endelig tilby kart til våre kunder. Blant seriene er Båtsportkart. Denne serien dekker store deler av den vakre kystlinja, helt fra Strømstad i Sverige til Harstad i nord. Serien er laget i samarbeid med Redningsselskapet.

Praktisk mappe

Båtsportkart Lindesnes Torungen fyr
BÅTSPORTKART: Populær kartserie hos alle som elsker å ferdes til sjøs.

Hvert kart består av flere kartblad som overlapper hverandre, samt et oversiktskart for hele området. Kartbladene er samlet i en praktisk plastmappe som beskytter mot vann. Mappa er også konstruert slik at du kan legge tilstøtende kart mot hverandre. Slik blir det enklere å få oversikt og navigere.

Detaljkart

Kartene inneholder også detaljkart for innseilinger og havner. Målestokk på alle kartene i serien er 1:50 000. Veil. pris er 549,-. Du kan se alle kartene på side 270 i friluftskatalogen vår. Kontakt oss gjerne om du ønsker å bestille (butikker) eller lurer på hvor din nærmeste kartforhandler er (privatpersoner)!