Best i test i UTE

Pinnacle Camper ble «Best i test» da magasinet UTE testet kjelesett.

207
Kjelesett best i test Pinnacle Camper

Settet fra GSI Outdoors er praktisk når hele familien på tur!

Innholdet i kjelesettet

Pinnacle Camper har følgende innhold: to hardanodiserte kjeler med lokk (2 l og 3 l), stekepanne, fire tallerkener, fire spiseboller, fire isolerte krus og et kjelehåndtak. Pinnacle Camper leveres i en transportpose, som også fungerer som oppvaskkum.

Pinnacle Camper GSI OutdoorsForskjellige farger

«Med Pinnacle Camper får du et sett med nesten alt du trenger til fire personer- bare husk å ta med brenner, gass og bestikk. Tallerkener, drikkekopper og boller kommer også i fire ulike farger, som lar deg ha full kontroll på hvem som er hvem sitt», skriver blant annet UTE i testen. Magasinet peker videre på at kjelene er store og gode, og at de leveres med lokk: «(…) kjekke med hull i til å tømme ut vann. Det største lokket passer også til stekepannen».

Egen oppvaskkum

UTE gir noen minuspoenger for kjelehåndtaket, som ikke testeren syntes fungerte optimalt, men konkluderer likevel: «Dette klarer likevel ikke å dempe entusiasmen, og prikken over i-en er en pakkpose som kan fungere som oppvaskkum – om det skulle være et behov – eller som en kurv til å frakte vann».

For to og fire personer

Du får også Pinnacle Backpacker hos oss, dette er «lillebroren» til testvinneren og passer for to personer på tur. Både Camper og Backpacker har kjeler og stekepanne i hardanodisert aluminium (belagt med Teflon). For øvrig er settene produsert i polypropylen og nylon 6-6. Veil. pris på testvinnersettet er 1999,-, og på Backpacker 1399,-.

Kontakt oss gjerne dersom du lurer på hvor du kan få kjøpt GSI Outdoors produkter. Du kan lese mer om merket her, eller se alle produktene i friluftskatalogen fra side 160.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here