Vintergass som funker i kulda

Colemans Xtreme Winter Gas sikrer topp ytelse, selv om det er iskaldt ute.

206

Coleman CS300 gass til vinterstidBruk av gass kan fungere dårlig på vinterstid. Når det er skikkelig kaldt, kan det bli mindre trykk i boksen, noe som gjør at gassen endrer form.

Minus 27

Med vintergassen Xtreme Winter gass sikres du topp ytelse. Denne gassen (butan/propan) lover å koke vann rekordraskt, selv i temperaturer så kalde som – 27 grader! Med andre ord; en perfekt gass for de norske årstidene. Boksen kommer i to størrelser, C100 har 100 g gass, C300 (bildet) inneholder 240 g.

Ventilbokser

Begge boksene er ventilbokser. Det vil si at de har en standard ventil som kan brukes på alle vanlige gassbrennere og lamper, beregnet på gassboks med ventil. Boksene har altså en ventil som stenger gasstrømmen når apparatet frakobles, og kan slik enkelt transporteres og brukes på forskjellige apparater.

Lurer du på hvor du får kjøpt denne gassen? Kontakt oss gjerne.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here