Full pott til superlett termos

Alt om Fiske har testet Microlite-termosen fra GSI Outdoors. Den får 10 av 10 mulige poeng.

452
Superlett termos Microlite best i test

Microlite Vacuum Bottle (500 ml) er en svært lett termos (224 gram) som holder kaffen varm lenge, men som også kan brukes til å holde kald drikke kjølig. Produktet er også ideelt som termokopp i bilen, til pikniken eller til varm drikke i jaktsekken nå i høst. Veil. pris er 449,-.

Termos til koppholderen

Termosen har tynnere vegger enn mange vanlige plastflasker, uten at det går utover styrken og egenskapene for øvrig. Flip top-lokkket kan betjenes med én hånd. Microlites smale profil passer inn i alt fra standard koppholdere i bilen til sidelomma på ryggsekken. Den finnes også i en større utgave (720 ml), som har fått veil. pris 549,-. Nedenfor kan du lese hva Alt om Fiske skriver om Microlite 500 ml (faksimile):

Termos best i test Microlite

Mattermos

I tillegg fører vi Microlite Twist, som har egenskaper som testtermosen, men som har skrukork istedenfor flip top-lokk. Dette gjør termosen enkel å betjene, selv med hansker eller votter. Stor åpning gjør denne super som mattermos. Lokket har også fått en praktisk løkke slik at termosen enkelt kan festes til sekken o.l.

Mattermos Microlite TwistTre størrelser

Microlite Twist kommer i tre størrelser: 500, 720 og 1000 (bildet). Den største utgaven tar 975 ml og veier 369 g. Her holdes kakaoen varm i 18 timer, mens iskaldt vann forblir kjølig i hele 32 timer!

OPPDATERT 2020: Microlite-serien er nå ytterligere utvidet! Nå kommer også termosen i 350 ml-utgave. Vi har også fått inn ekstralokk om du skulle være så uheldig å miste det. Se alle termosnyhetene, og hele GSI Outdoors-sortimentet i PDF-en som det ligger link til i denne artikkelen! Kontakt oss gjerne om du har spørsmål!

Lurer du på hvor du får kjøpt Microlite der du bor? Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg å finne en forhandler.

Robust termos til hele familien

Er du på jakt etter en termos som gir varm kakao eller kaffe i opptil 30 timer? Da kan du sjekke ut termosen Glacier Stainless Vacuum Bottle som fikk terningkast 5 i Jakt & Fiske!

Her kan du lese mer om de solide og innovative turproduktene fra GSI Outdoors.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here