Lurer du på hvor du får kjøpt Microlite? Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg å finne en forhandler.

Til varm og kald drikke

Microlite Vacuum Bottle (500 ml) er en svært lett termos (224 gram) som holder kaffen varm lenge, men som også kan brukes til å holde kald drikke kjølig. Produktet er også ideelt som termokopp i bilen, til pikniken eller til varm drikke i jaktsekken nå i høst.

Termos til koppholderen

Termosen har tynnere vegger enn mange vanlige plastflasker, uten at det går utover styrken og egenskapene for øvrig. Flip top-lokkket kan betjenes med én hånd. Microlites smale profil passer inn i alt fra standard koppholdere i bilen til sidelomma på ryggsekken. Den finnes også i en større utgave (720 ml), som har fått veil. pris 449,-. Nedenfor kan du lese hva Alt om Fiske skriver om Microlite 500 ml (faksimile):

Termos best i test Microlite

Mattermos

I tillegg fører vi Microlite Twist, som har egenskaper som testtermosen, men som har skrukork istedenfor flip top-lokk. Dette gjør termosen enkel å betjene, selv med hansker eller votter. Stor åpning gjør denne super som mattermos. Lokket har også fått en praktisk løkke slik at termosen enkelt kan festes til sekken o.l.

Mattermos Microlite TwistTre størrelser

Microlite Twist kommer i tre størrelser: 500, 720 og 1000 (bildet). Den største utgaven tar 975 ml og veier 369 g. Her holdes kakaoen varm i 18 timer, mens iskaldt vann forblir kjølig i hele 32 timer! Veil. pris på de tre er hhv. 399,-, 499,- og 549,-.

Er du på jakt etter en termos som gir varm kakao eller kaffe i opptil 30 timer? Da kan du sjekke ut termosen Glacier Stainless Vacuum Bottle som fikk terningkast 5 i Jakt & Fiske!

Her kan du lese mer om de solide og innovative turproduktene fra GSI Outdoors.