Kompasset veier kun 23 gram!  Minikompass

Nett størrelse

Den svarte basen er produsert i et holdbart plastmateriale. Et praktisk hus (med tilhørende snor) omslutter kompasset og gir optimal beskyttelse under transport. Nett størrelse gjør det praktisk å ha kompasset på innerlomma på jakka eller i sekkens topplokk: 58 x 41 x 14 mm.

Her får du kjøpt kompasset

Compass Mini Sighting er blant annet tatt inn hos XXL. Kontakt oss gjerne om du ønsker navnet på en Nordic Outdoor-forhandler der du bor; mange av våre forhandlere tilbyr sine kunder å bestille varer fra oss. Veil. pris på produktet er kun 59,-.

Plass i jakkelomma

Kompasset er fra Baladéo. Dette franske merket byr på et sortiment der det meste får plass i jakkelomma! Se friluftskatalogen fra side 290 for oversikten over alle Baladéo-produktene vi har tatt inn til Norge.

Minikompass sammenslått
MINIKOMPASS: Bildet viser Compass Mini Sighting sammenslått.

Bruk av kompass

Lurer du på hvordan du bruker et kompass? Klikk her for en enkel innføring i bruk av kart og kompass.

PS! Nordic Outdoor har også kart til hele Norge. Kontakt oss gjerne for informasjon om din nærmeste kartforhandler.