I 2016 introduserte vi stangmodellene Dynamic, Glacier, River og Norse. Alle stengene er utviklet av Sølvkrokens produktsjef, Jonny Helgesen. For 2019 har han foretatt en oppgradering av alle de eksisterende modellene! Se alle nyhetene her.

Spesialdesignet for Norge

– Vi har jobbet sammen med verdens største stangprodusenter i nærmere 40 år, forteller Jonny, og fortsetter:
– Vi har tidligere markedsført og distribuert verdenskjente merker, men har altså de siste årene valgt å heller utvikle stenger under egen logo. Vi vet at det å fiske i Norge ikke nødvendigvis kan sammenlignes med å fiske andre steder i verden. Derfor ville vi heller bruke vår erfaring og kunnskap på området til å utvikle en helt ny serie stenger, spesielt tilpasset for det norske markedet.

Sølvkroken fiskestang River tele
TELE: River II teleskopstang er en av de oppgraderte modellene. Denne velbalanserte teleskopstanga av høy kvalitet er perfekt til ultralett fjellfiske.

Bedre retningsstabilitet

Han gleder seg til å presentere stengene som neste år blir å få kjøpt i butikker over hele landet:
– Det blir oppgraderte stangmodeller i alle seriene våre. Små justeringer kan gi store resultater, og blant endringene er flere stangringer på noen av stengene, bedre retningsstabilitet med ny produksjonsteknikk, samt nye håndtak som sørger for enda bedre balanse, svarer Jonny på spørsmål om konkrete eksempler på endringer på stengene.

Kontakt oss gjerne

Kontakt oss gjerne om du allerede har spørsmål om nyhetene eller lurer på hvor du kan få kjøpt Sølvkroken-produkter.

PS! Det er ikke bare stengene som oppgraderes, men også 2019-snellene blir nye!

PS2! Vi lanserer også en helt ny havfiskestang i år, Zirkon Boat. 

 

Toppbildet viser Glacier II Boat. Denne oppgraderte havfiskemodellen er fremdeles svært robust og kommer i tre klasser; 20, 30 og 50 lb.