Soveposer for barn

Nå kan vi endelig tilby lette og kule kvalitetssoveposer for den neste generasjonen med friluftsfolk…

212
Soveposer for barn Kids Grow Colorful

NB! Denne saken handler om et produkt som ikke lenger er å finne i Nordic Outdoors sortiment. Vi fører ikke lenger merkevaren Grüezi-Bag i Norge. 

 

Grüezi-Bags soveposer er regulerbare i lengden, det vil si at de enkelt justeres når barnet vokser.

Regulerbar sovepose for barn
REGULERBAR SOVEPOSE: Spesialdesignet for barn. Kids Grow-posene passer barn fra 100 til 155 cm.

Sommerpose

Soveposen passer barn fra 100 til 155 cm. Den er fylt med to lag hule, syntetiske fiber (AIR-Fiber 3D) som isolerer svært godt. Posen passer til bruk i telt, hytte og campingvogn på sommerstid. Yttermaterialet er vannavstøtende, mens det innvendig er myk og behagelig mikrofiber.

Kan vaskes i maskin

Du kan velge mellom tre farger (rosa, blå og grønn). Praktisk er det også at hele soveposen kan vaskes i maskin. Med trekk veier Kids Grow Colorful 1 kg. Veil. pris er 899,-. Send oss gjerne en melding (trykk på messengerikonet nederst til høyre på denne siden) eller ring oss på 37 00 28 88 om du lurer på hvor du får kjøpt disse tøffe soveposene for barn.

Tresesongspose

Grüezi Bag har også en tresesongspose for barn. Denne koster 1199,- og har dobbelt lag med fyll. Den veier likevel kun 1,29 kg (med trekk). Kontakt oss gjerne om du ønsker mer informasjon om denne varianten.

Kids Grow Monster sovepose for barn
TRESESONGSPOSE: Grüezi Bag har både sommer- og tresesongsposer for barn. Her en variant som kan brukes både vår, sommer og høst.

På jakt etter en varm kvalitetsovepose til voksne? Grüezi Bag produserer også soveposer i ull og dun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here