Vår fluefiskeekspert, Vidar Paulsen, har alt planlagt flere demoer for våren 2019. Nedenfor kan du se hele oversikten.

Helios 3

– På alle demoene stiller jeg opp med verdens fineste Helios 3-stenger, rigget til med passende snører, forteller Vidar. Han håper mange tar turen til hvert arrangement, både for å teste Orvis og for å slå av en liten fiskeprat, enten du er pro eller vil prøve fluefiske for første gang.

Orvis-demoer våren 2019

Lørdag 2. mars: Gero Sportsfiske arrangerer Fluefiskedag i Skedsmohallen. Vidar er på plass hele dagen.

Onsdag 3. april: Grønberg Sport i Kristiansand. Arrangementet blir enten på Odderøya eller i butikklokalene i sentrum, avhengig av været. Følg med på Grønbergs Facebook-side for nærmere info.

Lørdag 4. og søndag 5. mai: Vidar tar med seg bestselgerne fra Orvis til Fluefiskedagene på Norsk skogmuseum på Elverum.

Flere arrangementer kan bli lagt til lista etter hvert.

Orvis Helios 3DOm Helios 3

Orvis har delt inn Helios 3-stengene i to serier: Helios 3F og Helios 3D (bildet). Helios 3F-stengene byr på fantastisk finesse og er det optimale valget for alle som ønsker full kontroll på presentasjonen. Helios 3D er utviklet for å gi både rå kraft og presisjon når større fluer skal presenteres på lengre avstand. Felles for begge seriene er at Helios 3 gir mindre unødvendige bevegelser under kastet, det sørger for optimal presisjon!

Sterke fluestenger

Helios 3-stengene er også 17 % sterkere mot kompresjon, 40 % sterkere i bøye- og løftekraft og hele 77 % sterkere mot slag enn Helios 2. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene i denne serien. Designen er matt for å unngå blinkende reflekser som kan skremme fisk, og vektfordelingen er ytterligere forbedret, noe som gjør at stengene føles enda lettere i hånda.

25 års garanti

Stengene er produsert i USA og har selvsagt Orvis’ unike 25 års garanti. Kontakt oss gjerne om du ønsker info om hvor du kan kjøpe Helios 3. Nordic Outdoor fører stenger fra #3 til #12.

Toppfoto: Gunnar Kirkbakk.