I år ligger det an til å bli tidenes største arrangement, melder Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) på sine nettsider.

Gratis for alle barn

Fiskesommer arrangeres av NJFFs lokalforeninger over hele landet fordelt på månedene juni, juli og august. Dyktige medlemmer stiller opp som instruktører når barn inviteres til gratis fiske. Arrangementsoversikten finner du på NJFFs sider, i tillegg bruker lagene å annonsere i lokalpressen når det nærmer seg fiskedag.

Morsomme naturopplevelser

Sølvkroken er hovedsponsor til Fiskesommer. Det er et bevisst valg at mesteparten av våre sponsorkroner går nettopp til dette arrangementet, forteller administrerende direktør, Geir Mellum:
– Akkurat som NJFF er vi opptatt av at flest mulig skal bruke naturen og oppleve gleden av jakt og fiske. Det fine med sportsfiske er at det er mulig å komme seg ut for alle. Det behøver ikke å koste så mye, og alle har et godt fiskevann eller et svaberg i umiddelbar nærhet. Vi synes det er veldig fint å være med på å gi barn og unge morsomme og spennende naturopplevelser, og det får de definitivt når NJFF over hele landet inviterer til Fiskesommer!

Toppbildet viser Eimund Haugan med flott fangst på et tidligere Fiskesommer-arrangement i Arendal. Foto: Henning Ottarsrud/NJFF.