Hver sommer sender produktsjef Jonny Helgesen noen av neste års nyheter ut i hele landet med selgerne våre.

– Sluken tok helt av

I fjor sommer hadde Eirik Reinsnos med seg Evje-kunder på fisketur, og Martin Vasland (bildet nedenfor) var en av de aller første til å teste 2019-nyheten:
– Det var 25 varmegrader og null napp på fiskere som akkurat hadde prøvd seg i vannet, så forventningene var ikke akkurat skyhøye… men denne sluken, den tok jo helt av, rapporterte Eirik etter turen.

Martin Vasland foto Eirik Reinsnos Evje Morild Trout
SUKSESS PÅ TESTFISKE: Den blå varianten funka supert på setesdalsørreten. Foto: Eirik Reinsnos.

Gammel klassiker

Ca. åtte mil lenger sør tikket det inn bilderapporter fra Setesdal til produktsjef Jonny i Arendal:
– Morild Trout er en gammel klassiker, og nå var det på tide å oppdatere fargene den kommer i. Da er det utrolig gøy å se at noe av det nye slår til på denne måten.

Ypperlig til grunne vann

Morild Trout kommer altså i år i fem nye farger, alle i 8 gram. Fargene er, f.v., rød (R), blå (B), oransje (O), grønn (G) og lilla (V). Fra før finnes sluken i tre spennende kombinasjoner, hvorav den ene også har fluekrok. Slik beskriver vi sluken i produktkatalogen vår: Rendyrket ørretsluk med en aktiv og smidig gange, også under langsom innsveiving. Effektive Morild Trout er ypperlig til grunne vann og er et naturlig slukvalg til kalde fjellvann.

MORILD TROUT: F.v. BL/R/F, W/B/O/FL og O/BL/FL er fargene som er i serien fra før.

Kontakt oss gjerne dersom du lurer på hvor du kan få kjøpt ørretsluken i nærheten av der du bor (eller skal på ferie i sommer)! Du finner kontaktinfoen her, eller du kan sende oss en melding ved å klikke på messengerikonet nede til høyre.