Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

"Grønn" og supervarm sovepose

"Grønn" og supervarm sovepose

NB! Denne saken handler om et produkt som ikke lenger er å finne i Nordic Outdoors sortiment. Vi fører ikke lenger merkevaren Grüezi-Bag i Norge. 

Denne eksklusive og innovative soveposen har allerede sanket flere priser, blant annet en ISPO Award som det mest innovative produktet i sin kategori (Outdoor).

Sovepose med ull og dun

I DownWool Nature er alt fra knapper til emballasje produsert i naturlige materialer, selvsagt uten at dette går utover ull- og dunsoveposens gode egenskaper for øvrig. Vi anbefaler soveposen til deg som er på jakt etter en varm og svært komfortable sovepose med optimal isolasjon, enten du skal sove i hengekøye, telt eller under åpen himmel. Her får du et tørt og behagelig soveklima, samt lett vekt. DownWool-fyllet kombinerer dun og ull i et perfekt blandingsforhold.

Kan justeres i bredden

Soveposen er fluorkarbonfri. Den har  dobbel rekke med treknapper, noe som gjør at den også kan justeres i bredden. I tillegg har den flere praktiske lommer, samt feste for varmeposen Feater the Feet Heater. DownWool Nature kan også vaskes i vaskemaskin på egnet ullprogram.

Spesifikasjoner

- Vekt (uten trekk): ca. 1650 g

- T-comfort: 6 °C

- T-limit: 1°C

- T-extreme: -13 °C

- Personlengde: 160-185 cm

- Størrelse: 215 x 80 x 50 cm

- Transportstørrelse: Ø 19 x 35 cm

- Pakkvolum: 10 l

- Fyll: 380 g DownWool (70 % dun, 30 % ull)

- Materialer for øvrig: 100 % bomull, treknapper + inneholder deler av animalsk opprinnelse

- Veil. pris er 4799,- Sovepose DownWool Nature detalj

MILJØVENNLIG: Eksklusiv og innovative DownWool Nature er produsert i 100 % naturlige materialer.

Ønsker du å se på posen i en butikk? Kontakt oss for informasjon om nærmeste utsalgssted. Du kan også sende oss en melding ved å klikke på messengerikonet nede til høyre.

Denne saken ble opprinnelig publisert 4. april 2019.
Forfatter: Bente J. Harstad.