Denne eksklusive og innovative soveposen har allerede sanket flere priser, blant annet en ISPO Award som det mest innovative produktet i sin kategori (Outdoor).

Sovepose med ull og dun

I DownWool Nature er alt fra knapper til emballasje produsert i naturlige materialer, selvsagt uten at dette går utover ull- og dunsoveposens gode egenskaper for øvrig. Vi anbefaler soveposen til deg som er på jakt etter en varm og svært komfortable sovepose med optimal isolasjon, enten du skal sove i hengekøye, telt eller under åpen himmel. Her får du et tørt og behagelig soveklima, samt lett vekt. DownWool-fyllet kombinerer dun og ull i et perfekt blandingsforhold.

Kan justeres i bredden

Soveposen er fluorkarbonfri. Den har  dobbel rekke med treknapper, noe som gjør at den også kan justeres i bredden. I tillegg har den flere praktiske lommer, samt feste for varmeposen Feater the Feet Heater. DownWool Nature kan også vaskes i vaskemaskin på egnet ullprogram.

Spesifikasjoner

– Vekt (uten trekk): ca. 1650 g
– T-comfort: 6 °C
– T-limit: 1°C
– T-extreme: -13 °C
– Personlengde: 160-185 cm
– Størrelse: 215 x 80 x 50 cm
– Transportstørrelse: Ø 19 x 35 cm
– Pakkvolum: 10 l
– Fyll: 380 g DownWool (70 % dun, 30 % ull)
– Materialer for øvrig: 100 % bomull, treknapper + inneholder deler av animalsk opprinnelse
– Veil. pris er 4799,-

Sovepose DownWool Nature detalj
MILJØVENNLIG: Eksklusiv og innovative DownWool Nature er produsert i 100 % naturlige materialer.

Ønsker du å se på posen i en butikk? Kontakt oss for informasjon om nærmeste utsalgssted. Du kan også sende oss en melding ved å klikke på messengerikonet nede til høyre.