Den eksklusive og innovative nyheten har allerede sanket flere priser, blant annet en ISPO Award som det mest innovative produktet i sin kategori (Outdoor).

Sovepose med ull og dun

I DownWool Nature er alt fra knapper til emballasje produsert i naturlige materialer, selvsagt uten at dette går utover ull- og dunsoveposens gode egenskaper for øvrig. Vi anbefaler soveposen til deg som er på jakt etter en varm og svært komfortable sovepose med optimal isolasjon. Her får du et tørt og behagelig soveklima, samt lett vekt. DownWool-fyllet kombinerer dun og ull i et perfekt blandingsforhold.

Kan justeres i bredden

Soveposen er fluorkarbonfri. Den har  dobbel rekke med treknapper, noe som gjør at den også kan justeres i bredden. I tillegg har den flere praktiske lommer, samt feste for varmeposen Feater the Feet Heater. DownWool Nature kan også vaskes i vaskemaskin på egnet ullprogram.

Spesifikasjoner

– Vekt (uten trekk): ca. 1650 g
– T-comfort: 6 °C
– T-limit: 1°C
– T-extreme: -13 °C
– Personlengde: 160-185 cm
– Størrelse: 215 x 80 x 50 cm
– Transportstørrelse: Ø 19 x 35 cm
– Pakkvolum: 10 l
– Fyll: 380 g DownWool (70 % dun, 30 % ull)
– Materialer for øvrig: 100 % bomull, treknapper + inneholder deler av animalsk opprinnelse
– Veil. pris er 4799,-

Sovepose DownWool Nature detalj
MILJØVENNLIG: Eksklusiv og innovative DownWool Nature er produsert i 100 % naturlige materialer.

Ønsker du å se på posen i en butikk? Kontakt oss for informasjon om nærmeste utsalgssted. Du kan også sende oss en melding ved å klikke på messengerikonet nede til høyre.