Soveposen har en unik blanding av ull og dun, ett fyllmateriale som den tyske produsenten Grüezi-Bag selv har utviklet.

Komfort

«Når det gjelder komfort vil jeg påstå at Biopod DownWool Ice er den aller beste soveposen jeg har prøvd. På ren komfort danker den ut selv de supermyke soveposene med 900+ dunspenst, noe jeg ikke trodde man kunne overgå», skriver tester Arnstein Hurulin. Soveposen har komforttemperatur på – 1 grader celsius.

Sovepose Biopod DownWool Ice
ULL- OG DUNSOVEPOSE: Modellen kommer i to lengder; 175 og 185 cm. Felles for begge er at soveposen passer de fleste turer, unntatt de kaldeste nettene i telt om vinteren. Soveposen kombinerer optimal isolasjon med et tørt og behagelig soveklima, samt lav vekt.

Antibakterielle egenskaper

Hurulin har gått svært grundig til verks for å teste om soveposen virkelig holder det den lover, og konkluderer, blant annet, med at dette er soveposen for deg som ønsker enestående komfort og et godt inneklima i posen. Fjellsports tester har sågar latt et stk. våt harehund sove i DownWool Ice for å sjekke om de antibakterielle egenskapene virkelig slår inn mot lukt… Les testen i sin helhet hos Fjellsport.

Toppfoto: Grüezi-Bag.