Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Toppscore til ultralett vader

Toppscore til ultralett vader

NB! Viktig informasjon: Fra 1.1.2024 fører ikke Nordic Outdoor lenger Orvis i Norge. Alle servicespørsmål må etter denne datoen rettes til ny distributør av Orvis; kontakt BIOS på info@bios.se eller på telefon +46 280 441 00.

Vaderen er kjent for sin supre passform. Den er produsert i firelags nylonmateriale som er ekstremt motstandsdyktig mot slitasje og hull, sømmene er sveiset og i tillegg er vaderne forsterket på steder som er ekstra utsatt for slitasje.

- Ikke et eneste hull

Jakt & Fiske skriver at «Orvis nye lettvektsmodell setter standarden for komfort og pusteevne (…)». Tester Vegard Veberg brukte først vaderne ei uke på Grønland, før testperioden fortsatte med «mange turer på fjellet og i en urban småelv, hvor både glasskår, piggtråd og en og annen sprøytespiss lurte i buskene. I løpet av denne perioden fikk de ikke et eneste piplehull, på tross av at testerens bedre halvdel også utsatte den nye vaderfavoritten for ekstremt ufin behandling». Du kan lese hele testen hos Jakt & Fiske her (link til sak bak betalingsmur).

Magnetiske selefester

Ultralight Convertible-vaderen har en rekke nye og smått geniale, om vi får si det selv, funksjoner. Blant annet magnetiske selefester (går enkelt og kjapt å brette ned overdelen), redskapsfester på bukseseler og frontlommer, smale neoprensokker og vannavstøtende YKK-glidelåser. Kontakt oss gjerne om du ønsker navn på butikker som selger disse pustende vaderne.

Vader for kvinner

I år har vi også tatt inn Women’s Ultralight Convertible Waders i størrelsen S/M og M. Vaderen har identiske egenskaper med terningkast 6-vaderen, men er altså utviklet for kvinner. Prisen er (selvsagt) den samme.

Denne saken ble opprinnelig publisert 22. mai 2019.
Forfatter: Bente J. Harstad.

Forrige artikkel

Tips til sjøørretfiske

Neste artikkel

Gjeddefiske i Langen