Barnas sommerfavoritter

Fiskesett for barn, krabbefiskesett, krabbebøtte og håv er blant barnas favoritter i vår Kaptein Sabeltann-serie.

198
Sølvkroken Kaptein Sabeltann fiskeutstyr for barn

Kaptein Sabeltann-produktene fra Sølvkroken er utviklet spesielt for små sjørøvere som liker å utforske naturen! Produktene passer når hele familien skal skape sommerminner sammen, og alt i sortimentet skal være enkelt å bruke også for de minste, noe som gir god mestringsfølelse.

Kaptein Sabeltann krabbefiskesett
KRABBEFISKESETT: Krabbefiske er en morsom sommeraktivitet for barna. Sølvkrokens sett med Sabeltann-design har fått veil. pris 89,-.

Krabbefiske

Krabbefiske er en kjempemorsom sommeraktivitet. Krabbefiskesettet sikrer hele familien mange timers spennende underholdning! Det består av en liten stang med sene og klype til å feste agn i. I jakten på små strandkrabber er Sølvkrokens beste agntips å bruke blåskjell. I Kaptein Sabeltann-sortimentet finnes også krabbefanger, små og store krabbeteiner, fiskefanger og bryggefiskesett.

Kaptein Sabeltann fiskesett for barn
FISKESETT: Designet for ferske fiskere! Et godt vedlikeholdstips er å skylle hele settet i ferskvann etter at du har fisket med det i saltvann.

Fiskesett for barn

Flere av produktene i serien passer like godt på fjellet som i fjæra. Fiskesettet kan tas med på ferie i hele Norge. Det har lukket haspelsnelle med ferdig påspolt sene. Stangas håndtak er spesialdesignet for å gi små hender godt grep om stanga. Det følger med en øvelsesdupp som er kjempefin til å trene på kast med, men den kan selvsagt tas av når teknikken er såpass god at en vil prøve seg på ekte fiske!

Gjennomsiktig krabbebøtte

Håven og krabbebøtta er også eksempler på Kaptein Sabeltann-produkter som egner seg til flere typer sommeraktiviteter, og som kan tas med til både stranda og tjernet. Krabbebøtta er gjennomsiktig slik at det er lett å se innholdet i den. Husk alltid å slippe krabber og annen fangst ut igjen, og husk redningsvesten når det lekes ved vannet.

Kaptein Sabeltann krabbebøtte
KRABBEBØTTE: Perfekt til å samle sommerminner i, enten det er stein, skjell eller mose…

Vil du se alle produktene fra Sølvkrokens Kaptein Sabeltann-serie? Klikk her for PDF. Du får kjøpt fiskeutstyret for små sjørøvere i butikker over hele landet, og på nett kan du blant annet bestille produktene hos Fjellsport og Skitt Fiske (eksterne lenker).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here