Med riktig utstyr og varme klær byr isfiske på fantastiske natur- og fiskeopplevelser i den kalde årstid.

Isbor

Vi har tre typer todelte isbor. Alle sørger for at du kommer deg raskt og enklest mulig gjennom isen. Ett av borene, Sølvkroken isbor aktiv XL (bildet under), er designet for å takle istykkelser over 60 cm. Isborene koster fra 829 til 1699 kroner.

Isfiskebor Sølvkroken isbor isfiske
TODELT ISBOR: Sølvkroken har isbor i størrelser fra 110 mm til 200 mm. Isboret på bildet, aktiv XL, kommer kun i størrelse 130 og 150 mm.

Pilkesett

Sølvkroken har laget fem komplette pilkesett. Disse leveres med ferdig påspolt sene, samt pimpel, mormyska eller røyeblink i enden av snøret. Sortimentet inneholder også todelte pilkestikker, samt pilkestenger i glasfiber.

Isfiskedunk

Sølvkrokens isfiskedunk fungerer ypperlig å sitte på under isfisket. Innvendig er det plass til både fangst og utstyr. Dunken leveres også som en ferdig pakke med innhold (dunk, ispigger, pilkesett og isøse).

Sølvkroken isfiskedunk med innhold
ISFISKEDUNK: Sølvkrokens solide dunk kan kjøpes med eller uten innhold. Dunken er 38 x 38 x 23 cm.

Ispigger

Husk ispigger om du skal prøve å fiske på isen i vinter. Disse er også lure å ha med seg når du går på skøyter eller har med sparken på isen. Se ispiggene, isøser, sene, hansker, blinker og alle de andre produktene fra isfiskesortimentet vårt her (link til PDF).

Displayløsning

Sølvkroken har et komplett sortiment til isfiske. Ta gjerne kontakt med oss dersom du jobber i butikk og ønsker hjelp til å finne produkter som passer dine kunder, eller vil se på en displayløsning for ditt utsalgssted.

Isfiskestativ Sølvkroken
DISPLAY: Vi hjelper gjerne med å sette sammen et sortiment som passer din butikk.