Fiskesettene fra Sølvkroken er spesielt satt sammen for å passe norsk og nordisk fiske. Alle settene inneholder solide og brukervennlige kvalitetsstenger, samt gode sneller med ferdig påspolt sene.

– Knallgod kvalitet

Neste år består fiskesettsortimentet av sju oppgraderte sett:
– Sølvkroken har de beste fiskesettene, her får du knallgod kvalitet til en god pris. Det er ny design på stengene, av merket Luster, og snellene har også fått en oppgradering, avslører vår produktsjef, Jonny Helgesen.

Oversikt over Sølvkrokens fiskesett i 2020:

– Luster teleskop ferskvann (6’-stang, beregnet for fiske med slukvekter fra 3-15 gram. 1000-snelle)
– Luster teleskop sjø (8’, 10-40 g. 4000-snelle)
– Luster sjøørret (8’, 8-30 g. 3000-snelle)
– Luster ferskvann (6’, 3-15 g. 1000-snelle)
– Luster allround (7’, 5-25 g. 3000-snelle)
– Luster sjø (8’, 15-50 g. 5000-snelle)
– Luster båt (6’, for pilker opptil 300 gram. Havfiskesnelle med ferdig påspolt sene)
Klikk her for å se flere detaljer om hvert av de nye settene.

Velg fiskesett etter type fiske

Fiskesettene passer alle typer fiske, fra ørretjakt i små tjern til spennende sjø- og svabergfiske, samt et sett utviklet spesielt til båtfiske. Det følger med stangtrekk til alle settene. Den nye toppserien med fiskesett kommer på lager til oss i løpet av mars 2020.

Kildesortering av emballasjen

Sølvkrokens fiskesett har emballasje som kan resirkuleres. Bakkortet kan sorteres som papp, og øvrig emballasje som plast. Ved å bruke emballasje som kan gjenvinnes, ønsker vi å bidra til mindre mengde restavfall. Sølvkroken er også medlem av Grønt Punkt-ordningen. Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med spørsmål om miljø- og bærekraftighet.