Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Sammenleggbar kjele

GSI Outdoors har valgt silikon som materiale på de sammenleggbare produktene i Escape-serien sin.

Trygt å oppbevare mat

Silikon er ekstremt fleksibelt, det er et lett materiale samtidig som det har god toleranse for høye temperaturer. Sist, men ikke minst, er det selvsagt trygt å lage og oppbevare mat i silikon.

Turkjele med varmeveksler

Escape Pot 2 l er én av årets nyheter fra GSI Outdoors. Sammenslått er den kun 54 mm høy! Kjelen har en solid hardanodisert base, belagt med Teflon®. Varmeveksler i bunnen forkorter koketiden. Kjelens lokk har sil, samt praktiske silikonbads for at du ikke skal brenne fingrene når du heller ut vann. Kjelen veier 512 gram.  Escape Pot 2 l sammenlagtSAMMENLAGT: Escape Pot 2 l er kun 54 mm høy når du pakker den ned for transport eller oppbevaring.

Større, sammenleggbar kjele

Kjelen finnes også som 3 l-kjele, med de samme, unike egenskapene som kjelen ovenfor. Selv om kjelen tar 1 l mer, er totalhøyden likevel kun 55 mm. Vekta er 567 g.

Sett med kjele og stekepanne

I Escape-serien kan du også få kjele (3 l) og stekepanne som et sett. Her har også stekepanna fått base i hardanodisert aluminium og stekeoverflate som er belagt med Teflon®.

Spisebolle og kopp

Dersom du vil pakke lett og spare plass, er det også verdt å sjekke ut spisebolle, kopp og settet med kopp, spisebolle og foon i samme serie. Se forhandlerportalen for mer informasjon om Escape-produktene.

Denne saken ble opprinnelig publisert 17. februar 2020.
Forfatter: Bente J. Harstad.