GSI Outdoors har valgt silikon som materiale på de sammenleggbare produktene i Escape-serien sin.

Trygt å oppbevare mat

Silikon er ekstremt fleksibelt, det er et lett materiale samtidig som det har god toleranse for høye temperaturer. Sist, men ikke minst, er det selvsagt trygt å lage og oppbevare mat i silikon.

Turkjele med varmeveksler

Escape Pot 2 l er én av årets nyheter fra GSI Outdoors. Sammenslått er den kun 54 mm høy! Kjelen har en solid hardanodisert base, belagt med Teflon®. Varmeveksler i bunnen forkorter koketiden. Kjelens lokk har sil, samt praktiske silikonbads for at du ikke skal brenne fingrene når du heller ut vann. Kjelen veier 512 gram. Veil. pris for kjelen er 799,-.

Escape Pot 2 l sammenlagt
SAMMENLAGT: Escape Pot 2 l er kun 54 mm høy når du pakker den ned for transport eller oppbevaring.

Større, sammenleggbar kjele

Kjelen finnes også som 3 l-kjele, med de samme, unike egenskapene som kjelen ovenfor. Selv om kjelen tar 1 l mer, er totalhøyden likevel kun 55 mm. Vekta er 567 g.

Sett med kjele og stekepanne

I Escape-serien kan du også få kjele (3 l) og stekepanne som et sett. Her har også stekepanna fått base i hardanodisert aluminium og stekeoverflate som er belagt med Teflon®.

Spisebolle og kopp

Dersom du vil pakke lett og spare plass, er det også verdt å sjekke ut spisebolle, kopp og settet med kopp, spisebolle og foon i samme serie. Klikk her for å se PDF med mer info om disse produktene. Her starter veil. prisene på 169,- (koppen).