Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Impregnering av fleece

Impregnering av fleece

For både små og store er plagg i fleece populære som mellomlag hele året, og som yttertøy på vår, sommer og høst. Tynne og lette halser og votter er ofte også produsert i fleece.

Vanntett fleece

Polar Proof er en universalimpregnering til syntetiske klær og tilbehør. Impregneringen virker sterkt vannavvisende på plaggets overflate og gjør eksempelvis fleece helt vanntett! Den ødelegger ikke de pustende egenskapene til fleecen.

Brukes på klær uten membran

Polar Proof kan også brukes på tekstiler med blandingsfiber, som for eksempel plagg i polyester og bomull. Impregneringen skal kun brukes på pustende stoffer uten membran. Polar Proof anbefales til bruk på Polartec® og Primaloft®.

Polar Proof impregnering fleece

IMPREGNERING: Polar Proof til syntetiske tekstiler. Supert å bruke på klær, tilbehør og pledd i fleece.

Kjøpe Polar Proof

Nordic Outdoor er en norsk distributør av tur-, camping- og fiskeutstyr. Vi selger ikke direkte til sluttbruker, men Nikwax selges hos sports- og friluftsbutikker over hele Norge. Kontakt oss gjerne om du vil ha tips på hvor du får kjøpt fleeceimpregneringen på nett eller der du bor!

Miljøvennlig impregnering

Polar Proof er, som alt annet fra Nikwax, vannbasert. Impregneringen inneholder ikke fluorkarboner. Se Nikwax' egen presentasjon av Polar Proof her:

Toppbildet er et utsnitt av et fotografi av: Héctor López

Denne saken ble opprinnelig publisert 5. mars 2020. Oppdatert oktober 2023. 
Forfatter: Bente J. Harstad.