Selv om de fleste ansatte nå er på hjemmekontor, holdes lageret vårt åpent slik at varer fortsatt kan sendes ut til butikker over hele landet.
– Her har vi backup-planer for å sikre at vi skal kunne holde det åpent selv om noen må i karantene eller lignende, forteller daglig leder i Nordic Outdoor, Tore Jørgensen.

Innfører hjemmekontor

Nordic Outdoor tilpasser midlertidig retningslinjene for våre ansatte. Både de som til daglig jobber på kontor i Arendal, og ansatte på Nordeca Konsument i Oslo, ble fra og med torsdag bedt om å jobbe hjemmefra, så langt det er mulig. Det vil si at det fortsatt skal være enkelt å få tak i oss på mail eller telefon.

Bestillinger går som normalt

– Lagret vil altså kjøre som normalt, men vi følger selvsagt Folkehelseinstituttets råd om hvordan smitte kan forebygges, samt innfører ytterligere noen egne tiltak for å hindre smitte, forteller Jørgensen. Alle bestillinger til våre kunder går i utgangspunktet som normalt. Vi vil også å ha nok kapasitet til å kunne serve eventuelle ekstrabestillinger i de kommende ukene.

Telefonmøter

Vi gjennomfører også flere andre tiltak, blant annet legges det restriksjoner på besøk til både administrasjon og lager. Møter skal som hovedregel utsettes eller gjennomføres over telefonen eller som videokonferanse. Ansatte skal heller ikke delta på eksterne konferanser.

Nasjonal dugnad

– Vi ønsker å følge myndighetenes anbefalinger, og vet ennå ikke hvor lenge disse rutinene vil vare. I mellomtiden skal vi ikke få panikk, men være med på å bidra med vårt i den nasjonale dugnaden for å forsinke spredningen av viruset, avslutter Jørgensen.

Har du spørsmål om noe av dette? Kontakt oss gjerne på 37 00 28 88 eller send oss en e-post på post@nordic-outdoor.no.