Kartene i den nasjonale turkartserien passer perfekt til å planlegge små og større turer i tiden som kommer.

DNTs løyper

Turkart-serien dekker de mest populære turområdene i Norge. Serien gis ut i samarbeid med Den Norske Turistforening (DNT), og inneholder DNTs løyper og hytter, i tillegg til mye annen lokal turinformasjon. For øvrig er Turistforeningens plan å gradvis åpne sine hytter igjen fra mai og utover (ekstern link).

Nyttig informasjon

Turkartene passer enten du er en av dem som endelig skal få testet fjellskoa fra hytte til hytte i sommer, eller om du bare vil ta med deg familien eller vennegjengen på en spennende utflukt når forholdene tilsier at det er greit å bevege litt mer på seg. Kartene inneholder også informasjon om overnattingsplasser (utover DNTs tilbud), turistinformasjon, parkering, severdigheter, fosser m.m.

Kartenes målestokk

De fleste av kartene i serien er i 1:50 000, dette er en meget velegnet målestokk for turbruk. Det finnes i tillegg titler i 1:25 000, disse har enda tydeligere lesbarhet og utgis for noen spesielt utvalgte og populære turområder. 1:100 000-kartene egner seg godt for planlegging av turen.

Kjøp kart her

Ønsker du å kjøpe kart eller se hvilke områder som kartserien er tilgjengelig for, se Kartbutikken (ekstern link).
Er du forhandler som ønsker å selge kart i din butikk? Kontakt oss gjerne for mer informasjon om Turkartserien og andre kart fra Nordeca Konsument.

Rallarvegen kart