Inneholder: hardanodisert kjele (0,6 l), lokk med sil, isolerende lomme til å ha rundt kjelen, magnetisk kjelehåndtak i silikon og en foon.

Kjele med mål

Halulite er en legering som er like lett som titan, emn som leder varme enda bedre. Kjelen kan både brukes til å koke maten i og som spisebolle. Bare sett den oppi den isolerende lomma når middagen er ferdig, så kan du spise fra kjelen uten å brenne fingrene. Det er også praktisk at kjelen har mål trykt på innvendig.

Plass til en liten brenner

Foonen som følger med er 155 mm lang utslått. Settet er fra GSI Outdoors nFORM Ultralight-serie, det vil si at alle delene får plass inni hverandre under transport og oppbevaring. Det er også plass til en liten brenner og en gassboks (opptil 110 g) inni settet. Se alle produktene i nFORM Ultralight-serien her.

Se settet

I videoen nedenfor ser du hvordan delene passer perfekt inni hverandre:

Solid sett

Halulite Minimalist er et svært solid sett som du kan ha glede av på turer i mange år framover. Veil. pris på settet er 499,-. Kontakt oss gjerne om du ønsker navn på en butikk du kan kjøpe Halulite Minimalist i.

 

Halulite Minimalist II
HALULITE MINIMALIST II: 172 gram lett kokesett for én person på tur. Størrelse: 117 x 107 x 107 mm.