Søle- og lekkasjefri drikkeflaske

Contigos Gizmo Flip blir raskt barnas nye favorittflaske!

83
Gizmo Flip drikkeflaske for barn

Denne drikkeflaska er 100 % søle- og lekkasjefri.

Drikketut

Gizmo Flip (420 ml) har Contigos AUTOSPOUT™-teknologi. Barna lærer raskt hvordan teknologien fungerer: trykk på knappen på toppen av flaska, så spretter drikketuten automatisk opp. Når barnet er ferdig med å drikke, trykkes tuten ned, så låses den sikkert under coveret igjen. Løsningen er ikke bare praktisk, men også hygienisk: barna slipper å få støv eller skitt i drikketuten når den ligger på bakken eller i sekken.

Autospoutteknologi
DRIKKETUT: AUTOSPOUT-teknologien sørger for at drikketuten ligger beskyttet når den ikke er i bruk. Det gir en mer hygienisk løsning, samtidig som det sørger for at flasker med AUTOSPOUT er søle- og lekkasjefrie.

Kan vaskes i oppvaskmaskin

Hele lokket er i én del og kan vaskes i oppvaskmaskin. Sugerøret, som går helt ned til bunnen av drikkeflaska, kan løsnes fra lokket når det skal vaskes. Praktisk er det også at hele Gizmo Flip-flaska kan vaskes trygt i oppvaskmaskinas øverste hylle.

Passer i koppholdere

Solid håndtak gjør Gizmo Flip enkel å bære med seg på tur eller å få tak på i sekken. Den er produsert i BPA-fritt materiale som ikke tar til seg lukt eller farge fra innholdet i flaska. Den passer de fleste standard koppholdere. Gizmo Flip veier 140 gram.

Les mer om varemerket Contigo.