Grunnet lokale regler i Oslo vil det ikke sitte noen på kontorene riktig ennå, vi følger selvsagt de smittvernsreglene som til enhver til gjelder.

Under samme tak

Tidligere har avdelingene våre i hovedstaden, Nordic Outdoor og Nordeca Konsument, vært på to ulike lokasjoner.
– Nordic Outdoor hadde showroom på Hellerud og Nordeca Konsument på Lysaker. Vi har nå gjort en avtale om å leie den gamle «Direktørboligen» for gamle Mustad Industrier ved Lysakerelva, og samler dermed begge selskapene i Oslo under samme tak, forteller Tore Jørgensen, daglig leder i Nordic Outdoor.

Nærme Lysaker stasjon

Han gleder seg til å få samlet selskapene på ett og samme kontor, samtidig som det selvsagt blir et nytt, flott showroom i de nye lokalene.
– Vi tror beliggenheten vil gjøre det både enklere og mer attraktivt å komme på besøk, sier Jørgensen. Lilleakerveien ligger i umiddelbar nærhet til Lysaker stasjon, hvor både buss, tog og flytog stopper.

Lysakerelva
VISNING AV UTSTYR: Utenfor våre nye lokaler på Lysaker har vi plass til å vise både tur-, camping- og fiskeutstyr i naturen.

Teste turmat

Stor brygge ved Lysakerelva, bare 40 meter unna kontorene, gir også mange nye muligheter:
– Her kan vi ta lunsjen utendørs sammen med kunder, der vi kanskje tester brennere, smaker på turmatnyheter eller tar en tur i en oppblåsbar kajakk fra Sevylor! Endelig kan vi også vise fiskeutstyret i vann, og vi har plass til å sette opp Coleman-telt, bare for å nevne noe, forteller Jørgensen.

Prøv skytesimulator

Han fortsetter:
– Det er viktig å ha det litt gøy på jobb, og vi legger til rette for at både ansatte og kunder skal oppleve det lille ekstra på vårt nye showroom. I tillegg til produkter og nyheter, skal vi få på plass litt ulike typer spill, ikke minst en skytesimulator fra Simway Hunt, som våre kunder og ansatte skal få testet sin treffsikkerhet med… kanskje blir det noen konkurranser også?

– Kaffen er klar

Jørgensen gleder seg stort til å få vise fram det nye showrommet til kunder og andre samarbeidspartnere og forteller at vi snart inviterer til møter og visninger, men understreker at vi også håper på at folk bare stikker innom for en kopp kaffe når det skulle passe:
– Kaffen er alltid klar. Det gjelder enten du er et gammelt eller nytt bekjentskap!

Bestill visning nå

Vi ønsker besøk så snart smittesituasjonen tilsier at det er greit. For å bestille en fremtidig visning må du gjerne allerede nå ta kontakt med en av oss (se bilder og kontaktinfo nedenfor) som får ny adresse på Lysaker! Besøksadresse: Lilleakerveien 2F, 0283 Oslo.

Tore Jørgensen Nordic Outdoor Tore Jørgensen (daglig leder)
Mobil: 975 77 191
E-post: tore.jorgensen@nordic-outdoor.no

Kåre HarborgKåre Harborg (kategorisjef turist og reiseliv)
Mobil: 474 74 033
E-post: kaare.harborg@nordecakonsument.no

Thomas Huke

Thomas Huke (salgs- og markedsdirektør Nordeca Konsument)
Mobil: 918 05 030
E-post: thomas.huke@nordecakonsument.no

Kjell MyhreKjell Myhre (produktansvarlig friluft, KAM storkunder)
Mobil: 920 99 313
E-post: kjell@nordic-outdoor.no

Vidar Paulsen

Vidar Paulsen (salgskonsulent og eksport)
Mobil: 915 40 697
E-post: vidar@nordic-outdoor.no

Gunnar KirkbakkGunnar Kirkbakk (KAM storkunder) 
Mobil: 970 13 200
E-post: gunnar@nordic-outdoor.no

Eirik Reinsnos

Eirik Reinsnos (salgskonsulent) 
Mobil: 473 34 747
E-post: eirik@nordic-outdoor.no