Fra før har vi et bredt utvalg fra Trek’n Eat i form av turmatposer til både frokost, middag og dessert. I 2021 utvider vi sortimentet til å gjelde basisvarer også.

Turomelett med eggepulver

Helmelkspulveret kan brukes til både kaffen og for å tilsette melk i mat, for eksempel i grøt eller supper. Eggepulveret er perfekt når du vil lage omelett med fersk sopp, eller kanskje pannekaker, i bålpanna. Butter Powder gir ferskt smør på turen, mens Whole Grain Bread Mix er en brødblanding (inneholder tørrgjær) som du kan bruke til å lage smakfullt turbrød eller grove rundstykker.

Bruk litt og litt

Eksempelvis gir smørpulveret hele 350 gram ferdig smør, så av dette er det også mulig å blande litt og litt av pulveret ut med vann, du må ikke bruke alt på en gang. Alle produktene passer perfekt til aktivt friluftsliv, men kan også være praktiske å ha liggende på hytta.

Turmat uten palmeolje

Som alt fra Trek’n Eat er også basisvarene framstilt uten bruk av palmeolje- eller fett. Turmatprodusenten har også valgt å ta bort soya fra sin turmat. Les mer om dette her.

Toppbildet viser smørpulveret. Foto: Trek’n Eat.