Isolert krus med drikkelokk

Superlette Infinity Backpacker Mug blir raskt en favoritt, både på små og store turer.

33
Isolert krus drikkekrus Infinity Backpacker Mug

Dette lette isolerte kruset har sølefritt drikkelokk og er en av mange 2021-nyheter fra GSI Outdoors.

Trekk av resirkulerte plastflasker

Kruset veier kun 99 gram, men rommer hele 550 ml. Vi har tatt inn Infinity Backpacker Mug i fem farger. Materialet rundt holder drikken, suppa eller maten varm, samtidig som det gir deg et godt grep. Dette trekket er produsert i RePET®, som er et nytt polyesterfiber, laget av resirkulerte plastflasker. I utvinningen av materialet brukes ikke olje, og derfor er også selve resirkuleringsprosessen grønnere.

Absorberer ikke smak

Infinity er navnet på GSI Outdoors ultralette, resirkulerbare og BPA-frie alternativ til polykarbonat. Infinity-produkter absorberer ikke matlukt eller smak, som annen plast kan gjøre. Der er også helt trygge å bruke, ingen kjemikalier kan lekke fra produktet til innholdet. Produktene er selvsagt også helt uten ftalater. Størrelsen er: 102 x 91 x 117 mm. Hanken kan legges inn mot kruset under oppbevaring og transport.

Infinity Bakcpacker Mug isolert krus uten trekk
KRUS TIL TUREN: Stort krus. Innvendige målestreker (bl.a. ml og amerikanske kopp-mål) og avtakbart trekk.

Kontakt oss gjerne om du lurer på hvor du får kjøpt Infinity Backpacker Mug. Veil. pris er 199,- (2021-pris).