Dette lette isolerte kruset har sølefritt drikkelokk og er en av mange 2021-nyheter fra GSI Outdoors.

Trekk av resirkulerte plastflasker

Kruset veier kun 99 gram, men rommer hele 550 ml. Vi har tatt inn Infinity Backpacker Mug i fem farger. Materialet rundt holder drikken, suppa eller maten varm, samtidig som det gir deg et godt grep. Dette trekket er produsert i RePET®, som er et nytt polyesterfiber, laget av resirkulerte plastflasker. I utvinningen av materialet brukes ikke olje, og derfor er også selve resirkuleringsprosessen grønnere.

Absorberer ikke smak

Infinity er navnet på GSI Outdoors ultralette, resirkulerbare og BPA-frie alternativ til polykarbonat. Infinity-produkter absorberer ikke matlukt eller smak, som annen plast kan gjøre. Der er også helt trygge å bruke, ingen kjemikalier kan lekke fra produktet til innholdet. Produktene er selvsagt også helt uten ftalater. Størrelsen er: 102 x 91 x 117 mm. Hanken kan legges inn mot kruset under oppbevaring og transport.

Infinity Bakcpacker Mug isolert krus uten trekk
KRUS TIL TUREN: Stort krus. Innvendige målestreker (bl.a. ml og amerikanske kopp-mål) og avtakbart trekk.

Kontakt oss gjerne om du lurer på hvor du får kjøpt Infinity Backpacker Mug. Veil. pris er 199,- (2021-pris).