Lett og robust fjelltelt

Batur har mørkt soverom og 6000 mm i vannsøyle.

6
Fjelltelt Blackout Bedroom Batur lett telt

Fjellteltet er et supert valg til de turene hvor hvert gram teller.

Lettvektstelt

Batur passer perfekt for den norske fjellheimen, men er også et fornuftig alternativ når du er på jakt etter et stabilt lettvektstelt til kortere overnattingsturer. Tunnelteltet har 6000 mm i vannsøyle og takler alle typer vær.

Sov godt i teltet

Teltet har mørkt soverom: BlackOut Bedroom-teknologien gjør innerteltet helt mørkt. Opptil 99 % av dagslyset stenges ute, noe som gjør det enklere og mer behagelig å sovne, også på de lyseste norske sommernettene. Det kan også være gull verdt når du har med mindre barn på turen.

Fjelltelt Batur mørkt soverom innvendig
LETT TELT: Batur kommer i to størrelser: 2 og 3.

Temperaturregulering

BlackOut Bedroom-teknologien virker også inn på temperaturen i teltet. Det blir opptil 5 grader lavere temperatur på dagtid, mens det er opptil 1 grad varmere temperatur på natta. Alle som har våknet i et telt som står midt i sola, vet at de 5 gradene kan ha mye å si…

Plass til oppbevaring

Coleman-teltet leveres i to størrelser: 2 og 3. Se flere detaljer på hvert telt nedenfor. Begge teltene har plass til oppbevaring av sekk, sko og lignende utenfor innerteltet. Teltduken er behandlet med flammehemmende midler og har UV-beskyttelse tilsvarende solfaktor 50+.

Fjelltelt Batur blackout medroom mørkt soverom
ROBUST: Fjellteltet har teltstenger i aluminium. Vannsøyle: 6000 mm.

Spesifikasjoner Batur 2:

Areal soverom: 2,3 m2
Areal yttertelt: 1,4 m2
Totalareal: 3,7 m2
Takhøyde: 85 cm (innvendig)/95 cm (utvendig)
Transportstørrelse: 39 x 18 cm
Stenger: aluminium
Vekt. 2,4 kg

Spesifikasjoner Batur 3:

Areal soverom: 3,5 m2
Areal yttertelt: 1,7 m2
Totalareal: 5,2 m2
Takhøyde: 110 cm (innvendig)/115 cm (utvendig)
Transportstørrelse: 39 x 22 cm
Stenger: aluminium
Vekt: 3,3 kg

Kontakt oss gjerne om du ønsker tips om en butikk der du bor som selger teltet eller kan bestille det inn til deg. Teltet kan også kjøpes på nett, blant annet her (ekstern lenke til Kartbutikken) og her (ekstern lenke til Milrab).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here