Vegansk turmat

Trek’n Eat har flere veganske turmatalternativer.

37

I år har den tyske turmatprodusenten også utvidet sortimentet til å gjelde flere basisvarer til turen. Én av årets nyheter her, brødblandingen Whole Grain Bread Mix, er vegansk.

Veganske turmatposer

All turmaten fra Trek’n Eat er utviklet for å gi god og riktig næring til kroppen, samtidig som den selvsagt skal smake godt! Blant middagsrettene finner vi tre smakfulle og veganske alternativ: Garden Vegetables with Risotto, Chana Masala og Quinoa Mexican Style. Grønnsaksrisottoen inneholder, blant annet, ris, løk, tomater og gulrøtter.

Turmatposer med innvendig målestrek

Chana Masala er en indisk gryterett med kikerter og ris, mens den meksikanske quinoagryta, blant annet, har quinoa, kidneybønner, poteter og mais på ingredienslista. Alle turmatposene er enkle å tilberede med innvendig målestrek som viser hvor mye vann som skal helles i. De har også zip-lock, som gjør at varmetapet minimeres mens du venter på maten.

Vegansk risotto
RISOTTO: Trek’n Eats veganske risotto er en av sommerens veganske nyheter fra Trek’n Eat.

Vegetariske turmatretter

For øvrig har Trek’n Eat også flere turfrokoster, – middager, desserter og basisvarer som passer et vegetariansk kosthold. Kontakt oss gjerne for oversikt over alle, eller se alt fra Trek’n Eat i friluftskatalogen vår, fra side 166 og utover.

Toppbildet viser Chana Masala-turmatposen.