Impregnering for bomull

Cotton Proof er en effektiv impregnering for bomullstekstiler.

24
Bomull impregnering Cotton Proof

Når det regner eller er fuktig i været, absorberer bomullsklær mye vann. Ikke bare resulterer det i tyngre klær å gå med, du blir også fortere kald.

Vannavvisende bomull

Nikwax’ Cotton Proof er en impregnering som kan brukes på klær og utstyr i bomull, polyester/bomull og lerretstoff. Impregneringen gjør alle bomullstekstiler sterkt vannavvisende! I tillegg beskytter og gjenoppbygger den tekstilenes pustende egenskaper. Tøy og tilbehør tørker også mye fortere etter bruk når det har blitt behandlet med Cotton Proof.

Klær og ryggsekker

Bomullsimpregneringen er svært enkel å bruke, du vasker den inn i klesplagget i vaskemaskina. Etter å ha rengjort plagget, setter du bare på en ny vask med impregnering. Cotton Proof kan også påføres ryggsekker, telt og markiser for hånd.

Cotton Proff bomullsimpregnering
COTTON PROOF: Bomullsimpregnering til klær og utstyr.