Vannflaske for barn

Contigos drikkeflasker for barn er laget i en størrelse som er perfekt for små hender.

35
Drikkeflaske-for-barn-Contigo

Barn mellom 4 og 8 år bør drikke 5-6 glass med vann hver dag, ifølge Contigo.

Drikkeflaske for barn

En flaske med volum på 400-500 ml er derfor en ideell størrelse på drikkeflaska. Ikke bare på grunn av mengden med vann det er plass til oppi, men også fordi barna kan bære flaska selv, uten at det blir for tungt i barnehage- eller skolesekken.

Drikkeflaske i koppholder

Barn i denne alderen griper ofte drikkeflaska med begge hender, og en diameter mellom 7 og 8 cm passer barnas grep perfekt. I tillegg vil en drikkeflaske i denne størrelsen være praktisk for den voksne, fordi den passer i koppholderen i barnevogna, bilen eller sykkelen.

Drikkeflaske for barn
CONTIGO: Gizmo Flip rommer 420 ml. Hele drikkeflaska kan vaskes i oppvaskmaskina.

Vannflaske i oppvaskmaskin

Barneflaskene fra Contigo er søle- og lekkasjefrie. Det er også superenkelt for den som pakker ut av sekken at alt på disse flaskene kan vaskes i oppvaskmaskin. Se mer om vår bestselger til barn fra Contigo, Gizmo Flip, her!

Toppbildet: 🇸🇮 Janko Ferlič/Unsplash.