Knivsett til turen

Santoku Knife Set er et praktisk knivsett som dekker alle behov til matlaging på turen.

43
Knivsett til turen GSI Outdoors Santoku Knife Set

Knivsettet inneholder:
– tre kniver
– sammenleggbart skjærebrett
– beholder for oppvaskmiddel
– mikrofiberklut

Matlaging på tur

Maten smaker best på tur, og med Santoku Knife Set har du et praktisk knivsett som passer små og store turer, enten det er en dagstur med familien, fisketuren med vennegjengen eller til frokosten på campingplassen.

Kutter grønnsaker

Den minste kniven, Santoku Pairing Knife, er lett og kompakt, og passer perfekt til matlaging og annen bruk i campen eller på hytta. Santoku 6 Chef Knife er en større kniv, denne er perfekt til å kutte grønnsaker med. Den siste kniven i settet er en stor brødkniv med serratert blad (tagger).

Klut til å skrubbe gryter

Alle knivene har blad i rustfritt stål. Håndtakene er i gummi, noe som sikrer deg et godt grep. Skjærebrettet er sammenleggbart. Utslått er det hele ca. 23 cm x 32 cm. Mikrofiberkluten har en myk side, mens den andre siden har grovere tekstur. Sistnevnte er fin når du skal skrubbe gryter, og den kan selvsagt også brukes på nonstickbelegg.

Under 800 gram

Det følger også med en liten beholder for oppvaskmiddel. Hele settet leveres i et praktisk oppbevaringsetui i nylon. Vekt: 726 gram.

Knivsett turbruk GSI Outdoors Santoku Knife Set
SANTOKU KNIFE SET: Tre kniver, skjærebrett, mikrofiberklut og liten beholder til oppvaskmiddel. Foto: GSI Outdoors.