Close
Søk
Tilbake til alle nyhetsinnlegg

Fluefiskesett fra Orvis

NB! Viktig informasjon: Fra 1.1.2024 fører ikke Nordic Outdoor lenger Orvis i Norge. Alle servicespørsmål må etter denne datoen rettes til ny distributør av Orvis; kontakt BIOS på info@bios.se eller på telefon +46 280 441 00.

Ønsker du å begynne med fluefiske, men syns det er litt voldsomt å begynne med en stang til over 10 000 kroner, som Orvis’ toppmodeller ligger på? Da er det et supergodt tips å sjekke ut dette fluefiskesettet fra samme produsent. Her får du topp Orvis-kvalitet til en meget god pris.

Clearwater fluestang

I settet får du en firedelt fluestang. Orvis beskriver den som både lett og spenstig, den har blant annet arvet egenskaper fra den velkjente Helios-serien, både når det gjelder stangtaperinger, aksjoner og design. Det er også verdt å merke seg at Orvis gir hele 25 års garanti på stanga! Her kan du lese mer om stanggarantiene.

Storspolesnelle

Clearwater Large Arbor er en klassisk storspolesnelle. Den har stor diameter, noe som gjør at du får inn mye snøre per omdreining, samtidig som spolen starter lett når fisken ruser. Fluesnella har også et rustfritt og kraftig skivebremsesystem!

Solid oppbevaringsfutteral

I tillegg følger det med fluesnøre og backing, selvsagt også fra Orvis. Hele settet leveres i et solid snelle- og stangfutteral (som vist på toppbildet). Velg mellom 9’-stang i klasse 5 eller klasse 6. Begge settene koster 5499 kroner (2022-pris).

Kontakt oss gjerne om du lurer på hvilke butikker som selger dette settet.

Denne saken ble opprinnelig publisert 28. januar 2022.
Forfatter: Bente J. Harstad.