Hjem Merker Aarn

Aarn

Aarn er en ryggsekkprodusent fra New Zealand, kjent for sine unike Flowmo Bodypacks.

Balanse og bevegelser

Sekkene er designet for å «flyte» med kroppens bevegelser. Filosofien bak er enkel, men utgjør en stor forskjell på tur. Vanlige ryggsekker forskyver ofte kroppens tyngdepunkt slik at ryggsøylen belastes både feil og unødvendig. Aarns sekker er spesialutviklet for ikke å forstyrre kroppens naturlige tyngdepunkt, balanse og bevegelser.

Sparer krefter

Sekkene er utviklet i tett samarbeid med erfarne newzealandske fjellfolk. De balanseres ytterligere med Balance Pockets, som bæres foran på magen. Du har da en Flowmo Bodypack. Bæresystemets tyngdepunkt er flyttet til senter av kroppen. Slik balanseres ikke bare vekta godt, men du sparer også krefter og kroppen orker langt mer!

Balance Pockets

Med vanlige ryggsekker må du som oftest stoppe og ta av deg hele utstyret for å komme til det du trenger. Med Aarns Balance Pockets har du mulighet til å bære det du trenger innen rekkevidde, enten det er kamera, vannflasker, sjokolade eller noe annet.

Frikjøring og sykling

Alle sekkene er ergonomisk utformet og er meget godt ventilert, de fleste er også vanntette.  Aarn operer ikke med herre og dameryggsekker, her velger du sekk etter din egen rygglengde. Sekkene er ypperlige til aktiviteter som frikjøring, sykling, klatring, backpacking og lange fjellturer, men passer selvsagt til alle turformål.

Toppfoto: Bjarne Heyerdahl Sætrang.

Nyheter

Ryggsekk som er behagelig å gå med

Hvordan velge Aarn-sekk?

For å finne sekken som passer deg best, anbefaler vi at du tenker gjennom...