Hjem Merker Coleman

Coleman

Coleman er en verdensledende produsent av camping- og friluftsutstyr med over 100 års erfaring.

Verdenskjent merkevare

William Coffin Coleman heter grunnleggeren, han begynte å produsere og selge lykter for turbruk. Siden den gang har selskapet hatt en fantastisk utvikling, og i dag leverer de nærmest alle tenkelige friluftsprodukter. Kanskje har du sett produktene i amerikanske TV-serier? Coleman er i dag en av verdens mest kjente merkevarer innen friluft.

Mørkt innertelt

Nordic Outdoor har tatt inn et bredt spekter av produkter fra Coleman. Vi fører blant annet telt fra produsenten, og i dette sortimentet har vi alt fra de letteste festivalteltene til de mest komfortable familie- og campingmodellene. Coleman kan camping, og har mange unike løsninger, blant annet patenterte Blackout Bedrooms. Denne teknologien stenger ute opptil 99 % av dagslyset og legger til rette for en god natts søvn. I tillegg gjør Blackout Bedrooms temperaturen i soverommet opptil 5 °C kjøligere på dagtid.

Vind- og regntestet

Telt uten tradisjonelle teltstenger er en annen nyvinning fra Coleman. Her holdes teltet oppe av luftkammer som pumpes opp, noe som sikrer et superraskt oppsett! Alle Colemans telt er vind- og regntestet, de har også gjennomgått en flammehemmende behandling. Se hele teltsortimentet i friluftskatalogen vår.

Myke luftmadrasser

Partytelt, soveposer og ekstra solide og myke luftmadrasser, campingstoler, bord, hodelykter, lommelykter, brennere og gass er andre Coleman-produkter vi har tatt inn til Norge. Alle produktene er utviklet for det amerikanske markedet, og utstyret er dermed også svært robust.

Amerikanske kjølebokser

I tillegg er produsentene kjølebokser verdt å sjekke ut. Dette er klassiske, amerikanske kjølebokser som er svært effektive og solide. Praktiske rust- og lekkasjefrie dreneringsrenner er andre finesser på kjøleboksene. De største modellene holder innholdet kaldt i opptil fem dager, det gjør kjøleboksene til en favoritt på hytta, fotballturneringen eller på sommerens lengste roadtrip.

Nyheter

Telt norge Kobuk Valley

Kobuk Valley med mørkt soverom

Kobuk Valley er et supert telt for kortere turer, for eksempel sommerens biltur, teltturen...
Glamping telt Octagon Blue

Telt til glamping

Mange av oss er vokst opp i ei tid da det å dra på...
Laramie 3 mørkt soverom BlackOut Bedroom

Fjelltelt med BlackOut Bedroom®

Laramie 3 er én av årets spennende nyheter fra Coleman. Vannsøyle: 6000 mm. Lett fjelltelt Teltet...