Hjem Merker Deejo

Deejo

Deejo er en unik serie med franske lettvektskniver produsert i rustfritt stål. En Deejo er ikke bare praktisk, den er vakker også!

Ultralett kniv

Dette franske merket byr på kniver som passer til alt i hverdagslivet, enten du skal dele opp en pizza, skrelle et eple eller røre i dagens første svarte kaffe. Knivene veier fra 27 gram, noe som også gjør de perfekte for alle friluftsfolk som pakker lett.

Mønster og design

Deejo ønsker å bringe til liv til gleden ved å ha med seg en unik lommekniv, uansett om du holder til i storbyjungelen eller går fra hytte til hytte i sommer. Uansett hvilket humør du er i eller hvilken stil du liker, finnes det en Deejo-kniv som passer! Du kan velge mellom forskjellige farger eller treverk på innleggene i håndtaket. I tillegg er det et stort spenn i mønster og designuttrykk på knivbladene å velge mellom, samt helt svarte kniver og kniver uten innlegg i håndtaket. Sistnevnte heter Deejo Naked og er, med sine 27 gram, den amerikanske klatreren Conrad Ankers superlette favoritt.

Foldekniv med sikkerhetslås

Merket henvender seg til et bredt publikum; fra friluftsfolk som ønsker seg en lett, stilig og praktisk foldekniv, til de som ønsker seg en moderne kniv til hverdagsbruk. Felles for alle foldeknivenes er det spesielle sikkerhetslåssystemet: kniven åpnes med begge hender til man hører et klikk, da er bladet låst. Kniven lukkes ved å presse tommelen lett mot nedre del av håndtaket.

Kniv i gaveeske

Det rustfrie stålet i knivene kommer fra Japan (2CR13 52-54 Hardness Rockwell C-Scale). Treverket på de knivene som har fått innlegg, er hentet fra skoger og leverandører som følger internasjonale standarder for uttak av tre. Alle produktene leveres i smarte gaveesker.

Vedlikeholdsråd

Deejo-knivene er problemfrie. De er smidd i høykvalitets stål som er rustfritt, har sylskarpe blad og er smykket med solid treverk eller klare farger. Som for alle lommekniver, bør også Deejo vaskes og tørkes etter bruk, hver gang. Bladet må også slipes med jevne mellomrom for at det skal holde seg skarpt.

Nyheter

Miljøvennlig impregnering Nikwax

Nikwax’ plastløfte

Nordic Outdoor har vask- og impregneringsprodukter fra det britiske merket Nikwax. Kildesorteres Per 2019 er allerede...
Bål få fyr overalt Utility Flame tenngele

Pålitelig tenngele

Nordic Outdoor fører denne allsidige og miljøvennlige tenngeleen fra USA. Tenngele til survival kits Produktet er...
BeFree vannresning Katadyn Foto Axel Brunst

Unngå harepest

Harepest er en infeksjonssykdom. Som oftest overføres den fra dyr til mennesker gjennom vann...