Hjem Merker ExOfficio

ExOfficio

Kontakt oss om du lurer på hvor du kan kjøpe disse klærne! Du kan også sende oss en melding ved å trykke på messengerikonet nede til høyre.

ExOfficio lager fritidsklær som holder mygg, flått, knott og insekter langt borte! Den amerikanske produsentens hemmelighet er Insect Shield®, med den aktive ingrediensen permetrin. Insect Shield® er integrert i selve stoffet og effekten varer i opptil 70 vask.

Trygge å bruke

Klærne passer like godt til norsk friluftsliv som til ferien i utlandet. ExOfficio kan trygt brukes av hele familien, og du kan selvsagt ikke se på klærne at de er «spesialklær». Permetrinbehandlede klær anbefales av Verdens helseorganisasjon.

Testvinnende myggbekledning

Jakt & Fiske testet ExOfficio til terningkast 6 sommeren 2011: «Knotten på Kolahalvøya valgte å sette seg på lesiden av buksene før de døde i store antall. Myggen holdt seg lenger unna, og det er første gang jeg har kunnet bruke en så tynn cap som den fra ExOfficio, uten å få myggstikk i hodebunnen. Klærne er svært behagelige å bruke, tørker fort og er funksjonelle», skriver bladet, bl.a., i testen.

Luktstoppende teknologi

Dinside.no testet ExOfficio-klær i august 2014. De skriver, blant annet: «Mens de andre bannet og skreik mens de febrilsk prøvde å drepe kleggen, satt jeg rolig på stolen og så et mønster danne seg: Kleggen, samt noen mygg, landet på klærne, ventet i ett eller to sekunder, for så å lette igjen med uforrettet sak». Og videre om funksjonaliteten: «Etter ti dagers bruk med fisketurer, turer i skog og mark og matlaging bak oss, var vi skitne fra topp til tå. Men klærne luktet likevel ikke. Det er også imponerende» (klikk på teksten for å lese hele saken. NB! Ekstern lenke). Villmarksliv testet sommeren 2019 sokker, bandana og skjorte med Insect Shield. Les om testen her.

Komfortable klær

I tillegg til å ha insektsbeskyttelse, har plaggene fra ExOfficio også andre smarte løsninger. Noen har UV-beskyttelse, andre har rynkebeskyttelse og luktstopper, eller de er uten merkelapper for maksimal komfort. De fleste plaggene er også superlette og tar liten plass i sekken.

Vedlikeholdstips

Her er vaske- og vedlikeholdsrådene ExOfficio selv gir:
– Produkter fra ExOfficio kan vaskes i vaskemaskin på vanlig måte, men bruk alltid kaldt vann og vask tøyet sammen med lignende farger.
– Det skal ikke brukes tøymykner på ExOfficio-plagg.
– Klærne skal heller ikke i tørketrommelen (de fleste opplever ikke dette som et problem, da ExOfficio-plaggene tørker superraskt!).
– Du kan bruke strykejern på klærne, men ikke bruk høy varme.

Nyheter

Vanntett fleece Impregnering fleece

Impregnering av fleece

For både små og store er plagg i fleece populære som mellomlag hele året,...
Base Fresh tur og treningstøy

Frisk opp tur- og treningstøyet

Base layers er en fellesbetegnelse for syntetiske tur- og treningsplagg. Transporterer fuktighet Slike kroppsnære klær er...
Tips mot flått klær beskytter ExOfficio myggtøy Foto Jo Stenersen

Test av myggtøy

Villmarksliv testet blant annet skjorta Baja Sur (bildet nedenfor) og tørkleet Paisley Bandana. Her...