Hjem Merker GSI Outdoors

GSI Outdoors

GSI Outdoors er et amerikansk, familieeid selskap som utvikler og designer tur- og campingutstyr. Selskapet ble startet i 1985.

Miljøvennlige materialer

Produktene er innovative, men nyskapende løsninger går aldri på bekostning av brukervennligheten. Andre stikkord for merket er: bruk av miljøvennlige materialer, morsomme løsninger og god design. GSI Outdoors tur- og campingprodukter er av høy kvalitet, de er laget for å brukes mye og lenge!

Kokesett til turbruk

Nordmenn elsker å lage mat på tur. Enten vi er til fjells, i skogen eller til sjøs, setter mange pris på et godt måltid, som ikke står tilbake for noe en ville laget hjemme. Nordic Outdoors sortiment fra GSI Outdoors byr på mange nyttige verktøy for det gode måltid utendørs. Vi har blant annet tatt inn brennere, kokesett, stekepanner, trykkokere, kjeler, løsninger for krydderoppbevaring, kopper, kar og bestikk, samt mye praktisk matlagingsutstyr som stekespader, skjærebrett, kniver o.l. Felles for mange av de superlette produktene er også at de tar liten plass i sekken.

For kaffeelskere

I tillegg har GSI Outdoors et vell av løsninger for friluftsfolk som elsker kaffe: presskanner, espressokanner, tradisjonelle kaffekjeler, filter til turbruk og perkulatorer. Pendlerkopper, som passer like godt til bil- som fjellturen, er en annen spesialitet fra den amerikanske produsenten, som holder til like ved Rocky Mountains.  Er du på jakt etter en termos som holder kakaoen varm lenge, har GSI Outdoors produktet. 0,5 liters utgaven lover å holde innholdet varmt i opptil 18 timer, mens 1 liters utgaven holder det varmt i opptil 30 timer! Microlite-serien er også verdt å sjekke ut om du vil ha en termos som er lett, men likevel holder inholdet varmt lenge.

Vinkaraffel for turbruk

GSI Outdoors er også kjent for smarte løsninger for alle som vil ha med drikke på tur. De har for eksempel myke vinkarafler som holder flaskevin i opptil en uke. Sammenleggbare vinglass tar liten plass i sekken, mens glassene uten stett er designet for å stå støtt, også på ulendt underlag og vaklevorne campingbord. Både karaffelen og glassene fungerer selvsagt (minst!) like bra til alle typer alkoholfri drikke.

[td_block_12 custom_title=»Nyheter» category_id=»44″ limit=»1″ ajax_pagination=»load_more»]