Hjem Merker Salmo

Salmo

Salmo er wobblerspesialisten! Fra det polske merket har vi tatt inn et sortiment som er ypperlig til fiske i Norge og i Norden.

Kastewobblere

Salmo har wobblere som passer både ørret-, abbor-, gjedde-, sjøørret- og laksefiske. Noen er designet for å kunne kastes fra land eller båt, mens andre er ideelle til dorging og trolling. Felles for alle salmoproduktene: de er i verdensklasse, både når det kommer til kvalitet og effektivitet.

Fiskebiologer

Salmos effektive imitasjoner må prøves. Når produsenten utvikler produkter, involveres også Salmos egne fiskebiologer for å skape et best mulig produkt. Før produktet slippes på markedet, gjennomgår også alle wobblerne omfattende testfiske, både i Europa og i andre deler av verden.

Norsk sortiment

Nordic Outdoor selger ikke bare enkeltwobblere fra Salmo, vi har også tatt inn flere 3 pk med wobblere spesielt satt sammen til ulike typer fiske, eksempelvis sjøørret- og gjeddejakt.

Nyheter

Reidar Omholt Stoa produksjonsavdeling Sølvkroken

50 år hos Sølvkroken

I februar hadde Reidar Omholt vært ansatt hos Norges største produsent av fiskeutstyr i...
Sølvkroken Pinjong Spinner OYG

Pinjong i flere gramvekter

I 2017 lanserte Sølvkroken spinneren Pinjong (7,5 g). Spinner til ørretfiske Denne spinneren er perfekt til...
Makrellfiske på Sørlandet Foto Eyvind Øyraas

Sommerfavoritter fra Sølvkroken

Sol, sommer og makrellfiske er stikkord for den ultimate feriefølelsen. Sølvkrokens fiskeharper er kvalitetsprodukter...