Hjem Merker Sølvkroken

Sølvkroken

Sølvkroken har utviklet fiskeutstyr i snart 90 år! Vi har alt du trenger til fisketuren, de beste tipsene og de gode historiene. I dag er vi Norges sterkeste merkevare på fiskeutstyr. Hele 95 % tenker Sølvkroken når de blir spurt om fiske*!

Kjøpe Sølvkroken

I dag selger vi ikke direkte til kunder, men ta gjerne kontakt med oss for å finne din nærmeste forhandler eller for å få hjelp til å lokalisere en nettbutikk med godt Sølvkroken-utvalg! Sølvkroken selges i butikker over hele Norge. Mange av butikkene bestiller også gjerne inn fiskeutstyr til deg, dersom du ønsker noe som ikke finnes i butikken per i dag.

Få fisk

Vi har laget fiskeutstyr siden oldefar var liten, og vi har svært høye krav til alt som får Sølvkrokens logo på seg.  Sølvkroken har mer enn 1100 unike produkter utviklet for både ferskvanns- og sjøfiske. I tillegg har vi isfiskeutstyr, garn og alt du trenger av tilbehør til fiske, som håver, slukbokser, sekker og knallsterke fiskesener.

Spesialen og Svenskepilken

Oldefar vokste opp med Spesial Classic, Rustfri Svenskepilk og Makrellharpa. Disse klassikerne er fremdeles bestselgere med en naturlig plass i sortimentet. I tillegg utvides det stadig nye Sølvkroken-produkter, som testvinneren Aura Flake og fiskesett for alle forhold. I katalogen vår kan du se alle produktene våre.

Fiskeglede for alle

Målet med alt vi gjør, er alltid det samme: å gi deg masse fisk og gode naturopplevelser. Sølvkrokens sortiment utvikles for å passe alle. Fiskesettene er ypperlige for deg som ønsker å begynne med fiske, mens Otto Oter-produktene er laget for barn. Mange ivrige hobbyfiskere er begeistret for fiskehjulene, mens havfiskeekspertene sverger til Sølvkrokens ferdigknyttede UP Rigs.

Send oss dine spørsmål om fiske

Vi i Sølvkroken elsker alle typer fiske. Hos oss skal du finne det du trenger, uansett kunnskap- og ferdighetsnivå.  Har du spørsmål om hvordan du skal fiske eller hvilken sluk som passer best til ørret i et spesielt vann, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Du kan også sende spørsmål til oss på Facebook.

Nyttige Sølvkroken-linker

Fiskekatalogen 2019 framsidebilde
Se alle produktene våre i Fiskekatalogen 2019.

– Ønsker du å lese mer om Sølvkrokens historie? Det hele startet med skiensmannen Bjarne Zachariassen…
– Har du fått en stor fisk? Sjekk om den kvalifiserer til Sølvkrokens rekordmerke her!
– Sølvkroken eies og utvikles i dag av totalleverandøren Nordic Outdoor. Mer info om dette arendalsselskapet finner du her…
– Vår mest kjente pilk, Svenskepilken, er registrert som et eget varemerke. Klikk her for mer info. …eller les mer om Svenskepilkens historie her. 

*Kilde: Kundeundersøkelse Gresvig.

Nyheter

Sølvkroken miljøharpe treharpa Eivind Christiansen

Nyhet: Miljøharpa!

- Vi ønsker å redusere plastbruken i våre produkter og begynner med fiskeharpene våre,...
Lakseelv fiske Sølvkroken

De beste lakseslukene akkurat nå

Når kalenderen nærmer seg 1. juni, opplever en rekke nordmenn og -kvinner merkelige symptom....
Knivsett til fiske Sølvkroken

Knivsett til fisketuren

To av knivene i settet er filetkniver, den tredje er en rensekniv med serratert...