Hjem Merker Sølvkroken

Sølvkroken

Sølvkroken har utviklet fiskeutstyr i snart 90 år! Vi har alt du trenger til fisketuren, de beste tipsene og de gode historiene. I dag er vi Norges sterkeste merkevare på fiskeutstyr. Hele 95 % tenker Sølvkroken når de blir spurt om fiske*!

Få fisk

Vi har laget fiskeutstyr siden oldefar var liten, og vi har svært høye krav til alt som får Sølvkrokens logo på seg.  Sølvkroken har mer enn 1100 unike produkter utviklet for både ferskvanns- og sjøfiske. I tillegg har vi isfiskeutstyr, garn og alt du trenger av tilbehør til fiske, som håver, slukbokser, sekker og knallsterke fiskesener.

Spesialen og Svenskepilken

Oldefar vokste opp med Spesial Classic, Rustfri Svenskepilk og Makrellharpa. Disse klassikerne er fremdeles bestselgere med en naturlig plass i sortimentet. I tillegg utvides det stadig nye Sølvkroken-produkter, som testvinneren Aura Flake og fiskesett for alle forhold. I katalogen vår kan du se alle produktene våre. Vi selger ikke direkte til forbruker, men til butikker og kjeder i hele Norge. Kontakt oss gjerne for informasjon om hvor din nærmeste Sølvkroken-forhandler er!

Fiskeglede for alle

Målet med alt vi gjør, er alltid det samme: å gi deg masse fisk og gode naturopplevelser. Sølvkrokens sortiment utvikles for å passe alle. Fiskesettene er ypperlige for deg som ønsker å begynne med fiske, mens Otto Oter-produktene er laget for barn. Mange ivrige hobbyfiskere er begeistret for fiskehjulene, mens havfiskeekspertene sverger til Sølvkrokens ferdigknyttede UP Rigs.

Send oss dine spørsmål om fiske

Vi i Sølvkroken elsker alle typer fiske. Hos oss skal du finne det du trenger, uansett kunnskap- og ferdighetsnivå.  Har du spørsmål om hvordan du skal fiske eller hvilken sluk som passer best til ørret i et spesielt vann, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Du kan også sende spørsmål til oss på Facebook.

Sølvkrokens fiskekatalog 2018
FISKEKATALOGEN 2018: Se alle Sølvkrokens produkter i fiskekatalogen vår. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål om sortimentet.

Nyttige Sølvkroken-linker

– Ønsker du å lese mer om Sølvkrokens historie? Det hele startet med skiensmannen Bjarne Zachariassen…
– Har du fått en stor fisk? Sjekk om den kvalifiserer til Sølvkrokens rekordmerke her!
– Sølvkroken eies og utvikles i dag av totalleverandøren Nordic Outdoor. Mer info om dette Arendalsselskapet finner du her…

*Kilde: Kundeundersøkelse Gresvig.

Nyheter

Wobbler til laksefiske

Desperat etter Lax Wobbler

Pål har sendt oss bildet (nedenfor) fra Stjørdalselva. Laksen veide 8,5 kg og er...
Fiske laks Sølvkroken

Favorittsluk til laksefiske

Buch Salmon er en favoritt i norske lakseelver, men sluken er faktisk også populær...
Sølvkroken Pinjong Spinner OYG

Pinjong i flere gramvekter

I 2017 lanserte Sølvkroken spinneren Pinjong (7,5 g). Spinner til ørretfiske Denne spinneren er perfekt til...