Hjem Merker SteriPEN

SteriPEN

SteriPENs håndholdte UV-vannrensere er svært enkle å bruke.

Renser vann med UV-lys

UV-lys har vært brukt til å rense vann i over 100 år. UV-lyset forandrer DNAet i mikroorganismene slik at de ikke lenger kan gjøre deg syk. SteriPENs vannrensere sørger for at det er trygt å drikke vann i naturen og på reise i utlandet.  Merket er verdensledende i salg av vannrensere med en andel på 69 % (tall fra 2015). Både hjelpeorganisasjoner og militære bruker SteriPEN på oppdrag rundt om i hele verden.

Endrer ikke vannets smak

Nordic Outdoor har tatt inn flere av SteriPENs håndholdte vannrensere. Felles for alle produktene er, blant annet, at de renser vannet uten bruk av kjemikalier. Dermed forandres ikke vannets smak, lukt eller farge. Produktene er også svært enkle å bruke. Aktiviser lyset og rør rolig rundt i vannet som skal renses. SteriPEN sier selv fra når vannet er klart til bruk, for de fleste av renserne tar det under ett minutt!

99,9 %

I tillegg er alle vannrenserne svært lette, de tar også minimalt med plass i sekken og er dermed enkle å ta med seg overalt. SteriPEN tar bort over 99,9 % av alle virus, bakterier og protozoer. Vannrenserne har også bevist sin effektivitet i uavhengige laboratorietester, og dette er den eneste håndholdte vannrenseren som har fått Water Quality Associations Gold Seal.

Kun til klart vann

Husk på at SteriPEN bare fungerer for å rense klart vann. Dersom vannet inneholder partikler og er misfarget, bruk alltid SteriPEN FitsAll-forfilter for å gjøre vannet klarest mulig før behandling med UV-stråler. Hvis vannet fortsatt ser ut som tynn limonade eller iste, og du ikke har andre muligheter, anbefales det at du behandler vannet to ganger før bruk.

Nyheter

Telt norge Kobuk Valley

Kobuk Valley med mørkt soverom

Kobuk Valley er et supert telt for kortere turer, for eksempel sommerens biltur, teltturen...
Knivsett til fiske Sølvkroken

Knivsett til fisketuren

To av knivene i settet er filetkniver, den tredje er en rensekniv med serratert...
Glamping telt Octagon Blue

Telt til glamping

Mange av oss er vokst opp i ei tid da det å dra på...