Hjem Merker Wiley X

Wiley X

Solbriller for alt aktivt friluftsliv. De polariserte brillene er perfekte til fiske.

Verdens beste solbriller

Wiley X’ sortiment byr på tekniske og unike solbriller som fungerer optimalt, uansett forhold. Ypperlige til frikjøring, fiske, sportsaktiviteter eller på skytebanen, men også et smart valg som kjørebriller.  Vanlige solbriller har ofte glass som gjør at du mister skarphet og dybdesyn på lang avstand. Wiley X lar deg se klart, uansett om det du ser på er 1 eller 50 meter unna. Legg til tilnærmet uknuselige rammer og glass, samt polariserte linser, så har du det vi mener er verdens beste solbriller!

Sikkerhetsratet

Solbrillene er utviklet for å beskytte øynene dine under alle forhold. Wiley X bruker de sterkeste og letteste materialene som er tilgjengelige. Wiley X er også den eneste produsenten av premium solbriller hvor alle brillene minimum er sikkerhetsratet etter ANSI-sertifisering.

Polariserte

Mange av solbrillene har polariserte linser. Wiley X’ Filter 8™-linser har hele åtte lag. Det gir den ultimate linsa; motstandsdyktig mot slitasje og riper, samtidig som den er 100 % polarisert og gir 100 % UV-beskyttelse.

Lysgjennomgang

Light transmission, eller lysgjennomgang som vi kan si på norsk, er et begrep som brukes for å beskrive hvor mye lys som slipper gjennom solbrilleglasset i prosent. Jo lavere tall, jo mindre lys slippes gjennom. Velg derfor mørkt glass når det er mye lys og sterk sol. Er tallet høyere, slipper mer lys gjennom.

Hindrer reflekser

Nordic Outdoor har tatt inn flere serier fra Wiley X. Brillene i Climate Control-serien sitter helt inntil ansiktet. Det hindrer ikke bare reflekser, men stopper også støv, skitt og pollen fra å forstyrre synet. Løsningen heter Facial Cavity Seal, og kan tas av når du ikke trenger den.

Åpen ramme

I Active-serien finner vi solbriller spesialutviklet for dedikerte fiskere. Brillene har polariserte linser og sitter som støpt på ansiktet. Changeable-brillene har åpen ramme. Disse er spesialutviklet til jakt, fiske og skytebanen og møter militære standarder for beskyttende kampbriller.

Snøscooterkjøring

Vi har også tatt inn Goggles, ekstreme beskyttelsesbriller som er utviklet i samarbeid med militære spesialstyrker. Disse tilfredsstiller alle ballistiske sertifiseringer for bruk av politi og militære. Wiley X anbefaler modellen til bruk under skikjøring og snøscooter.

Nyheter

Kjøleboks Campingaz Icetime Plus Cooler

Klassisk kjøleboks

Icetime Plus er perfekt til sommerens varmeste bilturer, på campingplassen eller hytta, til fotballturneringa...
Sovepose test Biopod DownWool Ice

Test av Biopod DownWool Ice

Soveposen har en unik blanding av ull og dun, ett fyllmateriale som den tyske...
Sovepose DownWool Nature ullsovepose dunsovepose naturlige materialer

«Grønn» og supervarm sovepose

Den eksklusive og innovative nyheten har allerede sanket flere priser, blant annet en ISPO...