Hjem Om oss

Om oss

Nordic Outdoor AS ønsker å være Norges største og beste leverandør av friluftsartikler og fiskeutstyr. Vi har en rekke sterke merkevarer i porteføljen vår, og vi eier også Norges mest kjente varemerke på fisk, Sølvkroken.

Arendal og Oslo

Nordic Outdoor selger ikke direkte til privatpersoner, men til butikker og kjeder over hele Norge. Vi holder til på Krøgenes i Arendal, her har vi kontor og stort lager. I tillegg har vi et showroom i Oslo. Vi har alltid plass til nye forhandlere! Send inn dette skjemaet for å bli forhandler av våre frilufts-, tur- og fiskeartikler.

Nordic Outdoor

Sølvkroken ble etablert i 1930. I 2009 fusjonerte Sølvkroken med distributøren Nordic Outdoor. Selskapet ble hetende Nordic Outdoor, men Sølvkroken er altså en egen merkevare som eies og utvikles av Nordic Outdoor. I 2017 ble selskapet Nordeca Konsument, som er Nordens største kartleverandør, kjøpt opp.  I tillegg distribuerer Nordic Outdoor produkter fra mer enn 15 internasjonale merkevarer til butikker og kjeder over hele Norge.

Nordisk friluftsliv

Nordic Outdoor ønsker å inspirere alle til å bruke naturen året rundt, enten det er til trening, jakt eller rekreasjon. Uansett aktivitet, så er riktig utstyr og bekledning viktig. Vårt sortiment er satt spesielt sammen for å passe norsk og nordisk friluftsliv. Merkene vi fører er utviklet av mennesker som selv bruker naturen og vet hva som trengs, både av kvalitet, smarte løsninger og brukervennlighet!

De beste varemerkene

Hos Nordic Outdoor får du de beste varemerkene innen både fisk og friluft samlet på ett sted. Vi ønsker at våre forhandlere skal oppleve fordelene ved en profesjonell distribusjon, kunnskapsrike selgere og et godt serviceapparat. Vi er Miljøfyrtårn. Les mer om det her. 

Kontakt oss gjerne

Enten du besøker siden vår som forhandler eller privatperson, spør oss gjerne om du lurer på noe rundt et av varemerkene vi fører! Du kan kontakte oss på denne siden, sende en e-post til post@nordic-outdoor.no eller ringe oss på 37 00 28 00.