NB! Denne personvernerklæringen er under arbeid! Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. 

 

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen inneholder informasjon om hvordan vi håndterer dine personopplysninger på nordicoutdoor.no. Vi oppfordrer deg til å lese nøye gjennom personvernerklæringen før du gir ditt samtykke til vår behandling av dine personopplysninger.

1. Sentrale begreper

Personopplysninger er informasjon som alene eller sammen med andre opplysninger kan brukes til å identifisere, lokalisere eller kontakte en person. Eksempler på personopplysninger er navn, telefonnummer og IP-adresse. Behandling av personopplysninger innebærer alle former for håndtering av personopplysninger som: innsamling, analyse, registrering og lagring. Behandlingsansvarlig er den som bestemmer formålet med behandlingen av personopplysninger og hvilke opplysninger som anmodes. Det er behandlingsansvarlig som er ansvarlig for at håndteringen av dine personopplysninger skjer ut i fra den gjeldende personopplysningsloven.

2. Styreleder i Nordic Outdoor er behandlingsansvarlig

Styreleder i Nordic Outdoor er ansvarlig for håndteringen av dine personopplysninger.

3. Hva slags informasjon er det vi samler inn?

Når du registrerer deg via et skjema eller melder deg på nyhetsbrev kan vi muligens be om følgende personopplysninger:
Navn
E-postadresse
Adresse
Alder

Andre opplysninger som utdypende spørsmål eller svar på skjemaer. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies) Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

4. Informasjon fra andre kilder

Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger, godkjenner du også at vi kan registrere andre opplysninger om deg som du har gitt oss ved en tidligere anledning. Basert på offentlig tilgjengelig informasjon kan vi også supplere dine registrerte opplysninger med bransje, ytterligere kontaktinformasjon, informasjon om tidligere arbeidsplasser eller stillingsbeskrivelse. Hvis du er kunde hos oss kan vi også tilføye ytterligere kontaktinformasjon til dine opplysninger, som du har registrert hos oss via for eksempel support.

5. Hvordan benytter vi oss av informasjonen?

Informasjonen som du gir fra deg brukes til følgende formål:
– For å få statistikk og opplysninger om brukeratferd for å forbedre både hjemmesiden og selve brukeropplevelsen.
– Slik at vi kan gi deg en mer personlig opplevelse og levere produkter og annet innhold som interesserer deg.

Vi ber om dine personopplysninger for å:
– Svare på forespørsler.
– Sende ønsket materiale, eller på andre måter kunne oppfylle våre forpliktelser mot at du sender inn dine opplysninger.
– Opprette og opprettholde en salgsdialog.
– Sende informasjon som kan være av interesse for deg.
– Legge deg til i e-postliste for nyheter og annet innhold som du selv har valgt å motta.

6. Samtykke til e-postkorrespondanse, direkte markedsføring og videre kontakt

Når du samtykker til at vi behandler dine personopplysninger i overensstemmelse med de overnevnte formål, samtykker du til følgende:
– Vi behandler dine personopplysninger i henhold til denne personvernerklæringen.
– Vi kan sende deg direkte markedsføring via e-post om våre produkter.
– Vi kan kontakte deg via e-post.

Utsendelse av nyhetsbrev skjer kun etter innhenting av din tillatelse. Du kan oppdatere dine abonnementsinnstillinger og takke nei til ytterligere e-poster ved å følge linken som befinner seg nederst i våre e-poster, eller ved å kontakte oss direkte.

7. Hvor lenge lagres opplysningene?

Vi behandler personopplysningene bare så lenge det er hensiktsmessig, deretter sletter vi informasjonen. Har du en aktiv dialog med oss på epost tar vi vare på opplysningene dine så lenge det er hensiktsmessig.  Har du samtykket til behandling av dine personopplysninger i forbindelse med at du takket ja til regelmessig e-poster, fortsetter vi å behandle dine personopplysninger til du avslutter ditt abonnement.

8. Hvem kan informasjonen deles med?

Oppgitte opplysninger vil være tilgjengelige for et begrenset antall personer i virksomheten, som oftest noen som jobber i markedsføringsavdelingen eller i administrasjonen.

9. Vi deler en viss mengde informasjon innenfor rammen for samarbeid med tredjepart

Vi selger ikke dine personopplysninger til tredjepart. Hvis det er en pågående salg- eller kundedialog mellom deg, oss og noen av våre samarbeidspartnere, deler vi informasjon som:
Navn
E-postadresse

Hvis vi har registrert dine opplysninger i forbindelse med en begivenhet som utføres sammen med en ekstern part, kan vi overføre samme kategorier av personopplysninger som angitt ovenfor, samt eventuelle svar på ytterligere skjema- eller utdypende spørsmål.

10. Hvor oppbevares opplysningene?

Dersom du abonnerer på nyhetsbrev blir din e-postadresse lagret på Mailchimp sine servere i USA. Les Mailchimp sin personvernerklæring her. Informasjon samlet inn i forbindelse med Sølvkrokens rekordmerke blir kun benyttet til vurdering/utsendelse og deretter arkivert i vårt interne system for statistisk anvendelse.

11. Du har rett til å vite hvilke opplysninger vi har om deg

Fra og med 25. mai 2018 trer den nye databeskyttelsesloven i kraft. Du har fra da rett til å få informasjon om hvilke opplysninger vi har om deg i form av et datauttrekk. Du kan også kreve at vi retter opp i feilaktige opplysninger eller sletter informasjonen din. Du har også rett til å trekke tilbake samtykket om at vi skal behandle dine personopplysninger. Trekker du tilbake samtykket, vil vi ta bort de opplysningene vi har om deg. Merk at sletting av informasjonen hos oss kan påvirke leveransen av informasjon innenfor rammen for kunderelasjonen, samt påvirke pågående dialoger. Ønsker du å trekke tilbake ditt samtykke eller kreve et datauttrekk, rettelse eller sletting, kontakter du oss på e-postadressen vi har angitt under avsnittet for kontaktinformasjon. For å motta et datauttrekk må du sende en elektronisk kopi av forespørselen på et signert dokument.

12. Kontaktinformasjon til Nordic Outdoor

Styreleder i Nordic Outdoor er behandlingsansvarlig for håndtering av dine personopplysninger. Har du spørsmål om behandlingen eller ønsker å komme i kontakt med oss for å utøve dine rettigheter, finner du kontaktinformasjonen vår nedenfor:

Nordic Outdoor AS
P.O. Box 1533 Stoa, 4856 Arendal, Norway
+47 37 00 28 00
post@nordic-outdoor.no
NO965511148MVA