Dagbladet gir Polaris Optifuel terningkast 6.

Genial brenner

«Meget effektiv brenner. Støtte for gassboks opp/ned. Genialt. Får topp score da du ikke trenger å bytte dyse om du skal bytte fra gass til parafin – og omvendt», skriver Dagbladet Pluss i testen av Optimus-brenneren. Produsenten har over 100 års erfaring med utvikling og produksjon av turkjøkken.

God multifuelbrenner Optimus Polaris Optifuel
SVÆRT EFFEKTIV: Polaris Optifuel har effekt 4200W (flytende brensel). Bildet viser den sammenslått.

Anbefalt drivstoff og gass

Brenneren veier 475 gram og leveres med både pumpe, vindskjerm, varmereflektor, multiverktøy, smøring og ekstradeler. Av drivstoff kan det meste brukes, fra parafin til flydrivstoff. Vi anbefaler renset bensin, som er mest effektivt og gir minst avgasser. Vi anbefaler også Colemans Xtreme Winter Gas, denne kan brukes selv om gradestokken skulle krype helt ned til minus 27.

Kjøp testvinneren her

Her kan du kjøpe Polaris Optifuel på nett.
Kontakt oss gjerne om du lurer på hvor du kan kjøpe Polaris Optifuel der du bor.

Vedlikeholdstips

Les serviceavdelingas tips til rengjøring og vedlikehold av multifuelbrennere.

Slik fungerer Polaris Optifuel

I videoen ser du hvordan multifuelbrenneren brukes (NB videoen er på engelsk).