For oss er det å plukke fem favorittsluker nærmest umulig! Vi har likevel gjort nettopp det i Norgespakken ferskvann. Resultatet er en pakke som passer til ferskvannsfiske over hele Norge.

Sluker til ferskvannsfiske

Med denne slukboksen og innholdet gir vi fiskegaranti (!). Det tør vi fordi vi er sikre på at slukene som er plukket ut skal fungere til alle typer ferskvannsfiske og under alle forhold. Settet er perfekt til deg som er nybegynner, men også superpraktisk å ha liggende på hytta eller i bilen for deg som fisker mye. Slukene i settet veier 6 eller 7 gram.

Beste ørretsluk

I denne Norgespakken får du to Spesial Classic-sluker, en i sølv med røde prikker (originalen fra Sølvkroken) og en i kobber og rødt. Sølvvarianten har vært med i sortimentet siden 1930 og har vært vår bestselger i mange år. For to år siden ble den kåret til den beste sluken da Villmarkslivs lesere var med på å kåre den beste ørretsluken.

Slik fisker du etter ørret

Spesial Classic er super til ørretfiske, men kan også lokke både abbor og røye. Sluken kan sveives inn fort eller sakte, alt etter hvordan fisken er i «bettet». Husk på at ørreten ofte angriper det som bryter et normalt bevegelsesmønster. Det kan derfor være lurt å sveive inn med forskjellige hastighet, og du kan godt legge inn små pauser, da hugger ofte fisken!

Klassisk sluk

Sluk nummer tre i dette settet er Aura Lillauren i kobber. Dette er en av Norges mestfiskende sluker etter ørret og røye, og også en skikkelig Sølvkroken-klassiker! Denne sluken har også vært med i en rekke sluktester de siste årene og havner alltid i toppsjiktet. Aura Lillauren har rask takt og et spennende mønster som lokker fisken, selv under vanskelige forhold.

Fisk med jevnt drag

Salamander Trout er en rendyrket ørretsluk, i dette settet har vi lagt inn en knallrød utgave. Sølvkrokens fisketips er å fiske den med jevnt drag, men å legge inn små stopp underveis.

Prøv svart sluk- og spinnerfarge på natta

Norgespakkens siste sluk er ikke en sluk, men en spinner… Spesial Spinner har en stamme som går gjennom spinnerbladet, dermed er det lett å få den til å rotere, også i lav fart. Vi har valgt den svarte med gule prikker fordi den har vist seg å være farlig effektiv, men også fordi svart er en spennende farge å fiske med på kvelds- og nattestid.

Løse snaphvirvler

Slukene leveres i en praktisk slukboks. Det ligger også med løse snaphvirvler i Norgespakken ferskvann. Skitt fiske!

PS! Har du spørsmål om ferskvannsfiske, ønsker fisketips eller lurer på hvilken stang du bør velge? Kontakt oss gjerne!